Vaccin pentru coronavirus! În cât timp va fi disponibil? „E o provocare!”

vaccin-pentru-coronavirus-covid-19
vaccin-pentru-coronavirus-covid-19

Vaccin pentru coronavirus COVID-19. Specialiștii amercani se ocupă de testarea unu vaccin împotriva noului coronavirus și au dezvăluit când va fi disponibil.

Vaccin pentru coronavirus COVID-19. Majoritatea țărilor lumii se luptă pentru descoperirea unui antidot care să vindece noul coronavirus, pentru a stopa această pandemie care a afectat întreg mapamondul. Întregi echipe de cercetători încearcă sădescifreze virusul și să găsească o formulă prin care acesta poate fi ținut sub control.

Citeste si: Focar de coronavirus în Urziceni! 21 de persoane angajate în același loc au fost confirmate cu noul coronavirus

Specialiștii americani de la Institutele Naţionale de Sănătate şi Cercetare pentru Cancer Fred Hutchinson din Statele Unite ale Amercii au mărturisit că realizarea unui vaccin împotriva noului coronavirus este o adevărată provocare, dar că sunt încrezători în forțele proprii. De asemenea, potrivit acestora, se pare că un vaccin împotriva noului cronavirus ar putea fi produs până în luna ianuarie a anului viitor.

vaccin-pentru-coronavirus-covid-19
vaccin-pentru-coronavirus-covid-19

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vaccin pentru coronavirus COVID-19. Cercetătorii americani vor să producă un vaccin în doar câteva luni

Astfel, realizarea vaccinului rămâne o provocare, dar echipa de cercetători este conștientă de necesitatea unui progres, motiv pentru car lucrează zi și noapte pentru găsirea antidotului.

„Totul va trebui să meargă incredibil de perfect pentru ca acest lucră să se întâmple,” a declarat Larry Coey, doctor, expert de top în virusologie, imunologie şi dezvoltare de vaccinuri şi membru al diviziei de vaccinuri şi boli infecţioase la Fred Hutch, potrivit mediafax.ro.

Citeste si: Coronoavirus: Țara care a depășit Italia la numărul de infectări. Creștere alarmantă a cazurilor

Mai mult decât atât, specialistul este extrem de optimist în crearea vaccinului și descoperirea formulei optime, dar este conștient de nivelul de muncă ce va trebui depus, de eforturile care vor fi făcute de savanți și cercetători. De asemenea, dacă eficacitatea vaccinului va fi dovedită pe parcursul fazei de testare, timpul necesar pentru a fi distribuit pe piață se va scurta considerabil.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Evident, primul vaccin scos, care este acest vaccin ARN, indiferent dacă este Pfizer sau Moderna, va trebui să funcţioneze extraordinar de bine pentru a primi un răspuns favorabil până în ianuarie.

Cu cât eficacitatea este mai mare sau mai bună, cu atât este mai scurt timpul necesar pentru a arăta că un vaccin este eficient.

Se poate întâmpla asta până în ianuarie? Răspunsul este da. Toţi oamenii de ştiinţă din lume, oamenii de ştiinţă şi politicienii pot face predicţii sau pot fi încurajaţi de date, dar singurul lucru care contează când tragem linie este dacă în urma unui studiu controlat cu placebo ne arată că vaccinul funcţionează şi reduce riscul ca cineva să facă forme severe de Covid-19,” a mai spus Larry Coey, conform sursei citate anterior.

Rămțne de văzut când va fi gata un  vaccin pentru coronavirus COVID-19.

Citeste si: Cât va mai fi obligatorie purtarea măștii? Nelu Tătaru face anunțul



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Creștere alarmantă de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies