Valentina Pelinel a stârnit un val de reacţii după ce a apărut public nemachiată: “Fără machiaj eşti ceea ce eşti cu adevărat”

valentina pelinel nemachiata
Valentina Pelinel a stârnit un val de reacţii după ce a apărut public nemachiată: “Fără machiaj eşti ceea ce eşti cu adevărat”

Valentina Pelinel a postat în mediul virtual o poză de tipul “înainte şi după”. Vedeta a strâns un val de comentarii din partea persoanelor care o urmăresc pe reţelele de socializare.

Într-o lume în care tot mai multe persoane se folosesc de aplicaţii, photoshop sau filtre care îmbunătăţesc imaginea, Valentina Pelinel şi-a asumat o postare în care şi-a dezvăluit faţa, fără niciun fel de machiaj. Soţia lui Cristian Borcea, a realizat un colaj din două imagini în care se pot vedea diferenţele cu uşurinţă.  Vedeta a vrut să tragă un semnal de alarmă şi totodată, a considerat că postarea este şi o provocare. 

Cum arată fară machiaj Valentina Pelinel

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden. Ce simbolizează culoarea cravatei purtate de Klaus Iohannis

Citeste si: Cine este JILL BIDEN, soția lui Joe Biden. Joe Biden: "Jill mi-a dat înapoi viața. M-a făcut să încep să cred că familia mea poate fi din nou întreagă”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Before&After- trăim într-o lume a aparenţelor, în care social media reuşeşte să ne influenţeze percepţia de sine. Toţi folosim produse de înfrumuseţare sau diverse metode prin care ne jucăm cu aspectul nostru fizic şi este ok să ne dorim să arătăm bine pentru noi. Realitatea, însă, este că filtrele, photoshopul sau aplicaţiile care ne fac să arătăm perfect NU ne fac bine, studiile indicând o stima de sine scăzută şi implicit o reacţie negativă faţă de noi înşine.

În ceea ce mă priveşte, cred că frumuseţea adevărată este cea naturală, care vine din interior şi reflectă spre exterior toate nuanţele personalităţii noastre şi că, în acelaşi timp, putem apela cu încredere la un machiaj care ne pune în evidenţă autenticitatea. Voi ce părere aveţi?” a scris vedeta.

Un val de reacţii pozitive a strâns Valentina Pelinel în dreptul postării.

De asemenea, a mai lăsat şi un comentariu unui urmăritor şi a vrut să precizeze ce a însemnat pentru ea aceasta “dezvăluire” a feţei fără machiaj.

“Fără machiaj eşti ceea ce eşti cu adevărat şi restul e doar for fun! Important este să îţi porţi cu mândrie naturaleţea 😇 şi eu ador să mă machiez şi să fiu machiată dar îmi plac şi provocările ...“ fără machiaj” a

scris Valentina Pelinel pe contul de Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Valentina Pelinel

Soţia lui Cristi Borcea a fost fotomodel pentru mulţi ani la rând. În anul 1999, Valentina Pelinel a câştigat Top Model România şi reuşit cu această ocazie să defileze pe cele mai mari podiumuri ale modei din New York. În portofoliu are numeroase colaborări cu designeri cunoscuţi şi apariţii în diverse spoturi publicitare.

A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu până în anul 2014.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Carmen Iohannis, criticată dur pentru ținuta purtată la întâlnirea cu Jill Biden! A apărut în aceeași rochie și la alegerile din 2020: „Rochii din alea ieftine de la piață!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies