Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei! Care a fost motivul separării: „Dacă nu ne înțelegem...”

Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei!
Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei!

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” le-a dat fanilor de pe rețelele de socializare o este foarte tristă Ce s-a întâmplat în relația pe care o avea cu iubitul ei?

Valerie Lungu, una dintre cele mai apreciate foste concurente de la „Bravo, ai stil!”, a publicat un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare în care îi anunță pe urmăritori că a luat o decizie foarte importantă în viața ei. Ce s-a întâmplat în relația cu iubitul ei?

Citeste si: Amanda Owen și Clive Owen s-au despărțit după 22 de ani! Cei doi au 9 copii împreună

Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei!
Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei!

Valerie Lungu este din nou o femeie singură?

Tânăra, foarte activă în mediul online, este urmărită de o mulțime de fani, în special domnișoare care o consideră un adevărat model de urmat. Chiar și așa, Valerie Lungu este destul de reținută atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă, motiv pentru care nici nu a dezvăluit identitatea iubitului ei în tot timpul relației.

Vestea despărțirii a venit ca un șoc pentru fani, asta după ce blondina a dat cărțile pe față în mod public. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

După o bună perioadă în care pe contul ei de Instagram apăreau tot felul de imagini și filmulețe în care dădea impresia că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei misterios, Valerie Lungu dă cărțile pe față și spune adevărul din spatele tuturor lucrurilor.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și iubitul ei s-au despărțit din cauza unor decizii importante, asta pentru că frumoasa blondină urmează să se mute în Dubai și susține că relația la distanță este destul de complicată.

„Sunt câteva aspecte: Eu o să mă mut în Dubai, ce o să fac jobul meu în cazul în care mă mut, trebuie să cumpărăm un apartament mai mare, ce facem dacă nu ne înțelegem pe termen lung într-o casă împreună, dacă merită să ne mutăm acum sau mai așteptăm.

Relația la distanță este foarte complicată ținând cont că noi călătorim foarte mult amândoi. Partea tristă din toată această poveste este să ne despărțim”
, a scris Valerie Lungu pe rețelele de socializare.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au apărut împreună

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei!
Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei![Sursa foto: Instagram]

Mama blondinei își dorește să devină bunică

În urmă cu doar câteva săptămâni, mama acesteia a dezvăluit că una dintre cele mai mari dorințe este să o vadă pe fata ei mămică. Recunoaște în același timp că mai are de așteptat până ca Valerie să facă acest pas important în viața ei, căci momentan călătorește foarte mult și nu are timp de planul personal.

„Își dorește să devină mamă și eu mereu îi spun că eu am făcut-o la 21 de ani. Vremurile s-au schimbat d-aia o las să trăiască, să muncească, să vadă lumea. Un copil necesită timp și trebuie să fii acolo pentru el. Eu îmi doresc să fiu bunică tânără, să merg cu nepoțica și să zic că e fiica mea. Și ea își dorește, și eu îmi doresc”, a declarat Victoria Lungu, la Antena Stars.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu și-a refăcut viața: „Nu sunt încă liniștită”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies