Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit cu ajutorul avocaților, deși nu erau căsătoriți: ”Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic”

valerie lungu iubit
Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei cu ajutorul avocaților

Valerie Lungu de la Bravo, ai stil! și iubitul ei nu mai sunt împreună. Cei doi s-au despărțit cu ajutorul avocaților.

Valerie Lungu, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, s-a despărțit de iubitul ei cu ajutorul avocaților deși cei doi nnu erau căsătoriți.

Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit cu ajutorul avocaților, deși nu erau căsătoriți

Valerie Lungu s-a despărțit de medicul de care se îndrăgostise și nu oricum, ci cu avocați. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi îndrăgostiți care păreau că își doresc o relație cât mai serioasă?

Pe rețelele de socializare, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! părea o femeie extrem de fericită alături de jumătatea sa, însă realitatea nu este întotdeauna acceași.

Citeste si: Irisha i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la Survivor România 2021: „Mi-a spus în față...”

valerie lungu relatie
Valerie Lungu nu mai este într-o relație cu medicul pe care l-a prezentat tuturor[Sursa foto: Instagram Valerie Lungu]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După mai multe luni de reproșuri și minciuni, cei doi au ajuns să se despartă cu ajutorul avocaților, astfel că nimic nu mai poate fi reparat.

”Eu nu am voie să pronunț numele acestei persoane, persoană cu care am fost într-o relație, din anumite motive și anume că am primit o notificare de la avocatul lui.

Citeste si: Radu o sărută pe Aurora la Puterea Dragostei! Se formează un nou cuplu?

Am fost atât de mult jignită, insultată și așa mai departe... Am mers și eu la avocat, am făcut și eu o notificare drăguță”, a declarat Valerie Lungu.

valerie lungu relatie
Valerie Lungu este din nou o femeie singură[Sursa foto: Instagram Valerie Lungu]

Acum două luni, Valerie Lungu le mărturisea urmăritorilor ei de pe Instagram că suferă din cauza depresiei, însă nimeni nu și-a dat seama la momentul respectiv că această stare vine din cauza iubitului ei și a certurilor cu acesta.

”Relația noastră a fost afectată de viciile pe care le avea el. Mi se pare amuzant atunci când un om îmi dă un astfel de act și cumva îmi spune că nu am voie să îi pronunț numele, după ce l-am promovat, după ce l-am ajutat și după ce l-am scos, practic, în lume”, a mai spus Valerie Lungu prin intermediul rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate uriașă de fani.

Valerie Lungu părea extrem de îndrăgostită de iubitul ei, însă viața a decis altceva pentru frumoasa vloggeriță.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Georgiana Lupu, atac dur la adresa lui Zanni, câștigătorul Survivor România 2021! Cum arată acum artistul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies