Radu o sărută pe Aurora la Puterea Dragostei! Se formează un nou cuplu?

noul cuplu puterea dragostei
Radu încearcă să o sărute pe Aurora la Puterea Dragostei

Radu se apropie cu pași rapizi spre Aurora și o sărută. Se formează un nou cuplu la Puterea Dragostei?

Tensiunile din casa Puterea Dragostei sunt presărate cu mici momente de romantism din partea concurenților, asta după ce aceștia își amintesc scopul pentru care au venit în emisiune. Radu va încerca să o cucerească pe Aurora și o sărută, astfel că un nou cuplu se întrevede la orizont.

Radu o sărută pe Aurora la Puterea Dragostei! Se formează un nou cuplu?

Ediția de astăzi, 21.07.2021,

îi va prinde pe concurenții de la Puterea Dragostei într-o atmosferă destul de relaxată, asta după ce tensiunile și certurile și-au făcut loc destul de ușor în emisiune.

Se pare că Radu, unul dintre cei mai nonconformiști concurenți ai emisiunii, încearcă să formeze un cuplu cu Aurora, concurenta nou intrată în competiție, asta după ce încearcă să o sărute.

Citeste si: Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker?

cristina mihaela anunt
Cristina Mihaela deschide Cutia Pandorei la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Va reuși Radu să formeze un cuplu cu frumoasa concurentă, asta după ce a căutat fericirea în fiecare dintre colegele sale?

Într-o ediție anterioară, Marinescu încearcă să intre din nou în grațiile Mariei, dat fiind faptul că cei doi amorezi s-au despărțit, din nou, spre surprinderea fanilor care îi vedeau pe cei doi mergând împreună pe drumul vieții destul de mult.

Citeste si: Albu Philip de la Puterea Dragostei susține că nu a lovit-o pe Berna, fosta lui iubită

Cât despre Radu, cel care a încercat până acum să-și găsească o pretendentă care să nu-l dezamăgească din niciun punct de vedere, iată că a găsit ce-și dorea și se îndreaptă cu pași siguri spre Aurora, cea care a intrat în competiție pentru Alex.

radu si aurora puterea dragostei
Radu și Aurora sunt pe cale să formeze un cuplu la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tot în ediția de miercuri, Cristina Mihaela va deschide Cutia Pandorei și va aduce un mesaj important pentru doi dintre concurenții emisiunii care au încălcat regulamentul.

Pentru a vedea ce surprize va aduce această ediție și nu numai, urmăriți Puterea Dragostei, miercuri, 21.07.2021 de la 11.00 și 17.00.

De asemenea, această emisiune se poate urmări și LIVE, atât de pe telefon, tabletă cât și laptop, accesând pagina oficială de LIVE STREAM Kanal D.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată? Ce au observat fanii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies