Vedeta extrem de apropiată de Adelina Pestrițu are coronavirus?! Larisa Udilă a mărturisit că se simte rău

Larisa Udilă
Larisa Udilă are coronavirus?

După ce Adelina Pestrițu a anunțat că a fost infectată cu noul coronavirus, Larisa Udilă, o vedetă cu care fosta prezentatoare TV a intrat în contact chiar în cursul zilei de ieri, a anunțat că se simte rău.

În cursul zilei de ieri, 1 septembrie 2020, Adelina Pestrițu le-a dat fanilor o veste extrem de tristă, prin intermediul rețelelor de socializare: fosta prezentatoare TV a fost infectată cu noul coronavirus, chiar dacă soțul său a ieșit negativ la testul pentru COVID.

Citeste si: Larisa de la "Bravo, ai stil!", mutilată de operaţii estetice! Teo: "Nebuno! Ce te-a apucat?!"

Larisa Udilă
Larisa Udilă a dezvăluit faptul că nu se simte bine, iar fanii au crezut că are coronavirus.[Sursa foto: Facebook Udilă Larisa]

Mai mult decât atât, în aceeași zi, Larisa Udilă, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!” a realizat o ședință foto pentru afacerea cu haine a Adelinei Pestrițu, iar în cursul serii trecute frumoasa bruneta a dezvăluit chiar pe contul său de Instagram că nu se simte bine, iar internauții s-au gândit imediat că aceasta ar putea fi infectată cu noul coronavirus.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Larisa Udilă
Larisa Udilă are sau nu coronavirus?[Sursa foto: Facebook Udilă Larisa]

Citeste si: Drama Larisei de la Bravo, ai stil! despre care cu greu a acceptat să vorbească: "În meseria mea e ruşinos"

Larisa Udilă are coronavirus? Dezvăluiri

Toți fanii frumoasei foste concurente de la „Bravo, ai stil!” po răsufla ușurați, pentru că aceasta i-a asigurat că nu este vorba despre coronavirus, și a promis că va oferi detalii în perioada imediat următoare.

Se pare că Larisa Udilă a luat antibiotic în ultima perioadă, chiar dacă motivele pentru care a apelat la acest tratament rămân, pentru moment, necunoscute.

Larisa Udilă covid
Larisa Udilă a discutat despre posibilitatea de a avea coronavirus.[Sursa foto: Facebook Udilă Larisa]

„Am lipsit de pe Instagram în această seară din cauza efectelor pe care le au antibioticele asupra corpului meu. M-am simțit extrem de rău. Înțeleg că sunteți îngrijorați, însă nu este vorba despre COVID. Vă povestesc mâine când mă trezesc care este situația,” a mărturisit Larisa pe contul său de Instagram.

Citeste si: Doua dintre cele mai sexy concurente de la “Bravo, ai stil”, impreuna la plaja! Motivul pentru care erau inconjurate de multi barbati VIDEO EXCLUSIV



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Berna de la Puterea Dragostei, la "Bravo, ai stil!"? Frumoasa blondă îşi doreşte enorm să participe la emisiunea momentului!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies