Vedeta unui show de la Antena1, condamnată la 10 ani de închisoare. Fapta este extrem de gravă

Vedeta unui show de la Antena1, condamnată la 10 ani de închisoare. Fapta este extrem de gravă
Vedeta unui show de la Antena1, condamnată la 10 ani de închisoare. Fapta este extrem de gravă

Câștigătorul unei emisiuni difuzată în trecut pe Antena1 a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

În timp ce se afla sub influența drogurilor, acesta ar fi comis o crimă. El a primit 10 ani și patru luni de închisoare.

Octavian Oprea (30 de ani), câştigătorul primei ediţii a show-ului culinar ”Iadul Bucătarilor”, a fost condamnat definitiv pentru crima comisă în urmă cu un an.

Citeste si: Maria Ghiorghiu a prezis MOARTEA ARTISTULUI: "Lacrimi și durere. Ne-a încântat pe noi, fanii lui, ani la rând"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tavi Oprea, câştigătorul Hell’s kitchen, a fost condamnat de Tribunalul Bacău la zece ani şi patru luni închisoare pentru omor şi consum ilicit de droguri. Decizia instanţei este definitivă şi vine la un an după comiterea faptei.

Citeste si: Dieta miraculoasă prin care slăbeşti 15 kilograme în 15 zile! MENIUL COMPLET

Pe 9 martie 2018, o pensionară de pe strada Aleea Crinilor din Oneşti a fost ucisă de Tavi Oprea în scara blocului.

Bătrâna în vârstă de 77 de ani, soţia unui fost poliţist, ieşise să ducă gunoiul când l-a observat pe tânărul care avea un comportament bizar şi l-a întrebat ce caută acolo. Oprea s-a năpustit asupra ei, i-a răsucit mâinile la spate şi a lovit-o cu o violenţă ieşită din comun. După agresiune, a adormit lângă victima aflată în agonie.

Citeste si: EXATLON. Scandal la Exatlon! Tensiunea atinge cote maxime la Exatlon România! Faimoşii şi Războinicii, duel aprins pe traseu, dar si in declaratii

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 12 martie. Succes garantat pentru o zodie! Sfaturi importante: Cooperează cu persoane de calitate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies