Vedete care au cheltuit averi pentru a-și asigura părți ale corpurilor lor! Tom Jones, 7 milioane pentru părul de pe piept!

 Madonnasi-a asigurat bustul.
Madonna

Fără să se uite la bani... Vedetele cheltuie averi pentru care alții nici măcar nu pot visa, doar pentru a-și asigura părți ale corpului.

Sunt faimoși, bogați și râvniți de milioane de oameni din toată lumea. Trăiesc o viață extrem de luxoasă, cum alții nici macar nu îndrăznesc să viseze. Călătoresc în toate colturile lumii, au cele mai scumpe case sau mașini și, de cele mai multe ori, dețin chiar avioane personale. Sunt urmăriți pas cu pas de către asistenți personali, chefi bucătari, bodyguarzi, make-up artisti, hair-stylisti și întregi armate de oameni atunci când participă la evenimente de toate felurile.

Agențiile de asigurări au realizat de la cele mai normale asigurări de case și mașini, până la cele mai ciudate, pentru părți ale corpurilor vedetelor.

 

O vedetă și-a asigurat părul de pe piept

1. Jennifer Lopez – A demostrat tuturor că este o femeie puternică și un artist complet. Mereu a fost împăcată cu formele ei curbate și mândră de posteriorul bombat care au propulsat-o mereu pe coperțile celor mai renumite reviste.

J. Lo. și-a asigurat posteriorul cu o asigurare de 27 milioane de dolari.

Jennifer Lopez si-a asigurat posteriorul pentru 27 milioane dolari.
Jennifer Lopez [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jennifer Lopez, secretele siluetei ei de invidiat! La 50 de ani, arată perfect!

 

2. Christiano Ronaldo- și-a asigurat picioarele cu suma de 195 milioane de dolari, fiind mereu predispus să își accidenteze picioarele pe terenul de fotbal din cauza vitezei de alergare după minge sau atacurilor colegilor de pe teren.

Christiano Ronaldo si-a asigurat picioarelepentru 195 milioane dolari.
Christiano Ronaldo[Sursa foto: Instagram]

 

Kim Kardasian și-a asigurat posterioul pentru 21 milioane de dolari.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

3. Mariah Carey – Fost ambasador într-o renumită campanie pentru un brand celebru cu produse de epilare, a trebuit să își asigure picioarele pentru suma de 70 milioane de dolari.

La scurt timp după aceasta procedură și-a asigurat și vocea cu încă 35 milioane de dolari.

Mariah Carey si-a asigurat picioarele.
Mariah Carey [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Radu și iubitul ei, Cătălin, s-au cununat civil! „Mă mărit!”

4. Kim Kardashian – Este una dintre cele mai cameleonice vedete. Câștigă bani din orice și tot ce lansează într-o singură postare pe Instagram devine automat brand și stocul se epuizează în câteva minute.

Kim și-a asigurat posteriorul pentru nici mai mult, nici mai puțin de 21 milioane de dolari.

 

5. Julia Roberts- Julia este cunoscută pentru zâmbetul ei strălucitor si atipic. Ea și-a asigurat zâmbetul pentru 30 de milioane de dolari.

Julia Roberts si-a asigurat zambetul.
Julia Roberts[Sursa foto: Instagram]

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

6. Rihanna – a ales să își asigure picioarele cu suma de 1 milion de dolari. Într-un interviu a menționat că are o obsesie pentru posteriorul ei și pentru picioare.

Rihanna si-a asigurat picioare pentru un milion de dolari.
Rihanna [Sursa foto: Instagram]

 

7. Madonna – artista pop cunoscută de un mapamond întreg a considerat că partea corpului ei cea mai importantă este bustul. Astfel, ea a solicitat să și-l asigure pentru suma de 12 milioane de dolari.

Compania de asigurări a menţionat că suma este mult prea mare și a luat în calcul doar 2 milioane de dolari. 

 Madonnasi-a asigurat bustul.
Madonna[Sursa foto: Instagram]

 

8. Tom Jones- Sex-simbolul anilor 60 și 70, Tom Jones, și-a asigurat părul de pe piept pentru suma de 7 milioane de dolari. Era renumit pentru ținutele de scena în care își deschidea cămaşa pentru a i se vedea părul de pe piept. Mulți au considerat că a fost una dintre cele mai ciudate cerințe de asigurare.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Dianna Agron și Winston Marshall s-au despărțit, după trei ani de relație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies