Vedetele care au strălucit în lumina bliț-urilor pe covorul albastru de la Critics Choice Awards

Vedete la decernarea Critics Choice Awards
Vedete la decernarea Critics Choice Awards

Ieri seară a avut loc a 25-a ediție a evenimentului anual Critics Choice Awards, în Santa Monica. Astfel, vedetele au apărut pe covorul albastru care mai de care mai dichisite și aranjate, iar ținutele lor au acaparat toată atenția publică.

Deceniul a debutat cu evenimente majore din punct de vedere stilistic. După Globurile de Aur, a avut loc decernarea Critics Choice Awards, iar vedetele pare că-și  asumă din ce în ce mai multe riscuri. Am avut parte de ținute total neașteptate, combinații de culori, texturi și volume, însă abordările sunt din ce în ce mai aventuroase, iar stiliștii experimentează din ce în ce mai mult.

Zendaya- una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la orice eveniment participă

Una dintre vedetele care a strălucit, la propriu, în lumina camerelor de filmat a fost Zendaya. Tânăra, nominalizată și pentru un premiu, a câștigat aprecierile publicului cunoscător pentru modul în care a combinat piesele vestimentare. A purtat o platoșă cromată fuchsia, asociată cu o fustă de seară din jerseu. Look-ul acesteia a fost denumit „femeia războinică”.

zendaya coleman
zendaya la critics choice awards

Citeste si: Cum a apărut un celebru actor la Globurile de Aur 2020. Vezi cea mai comentată ținută

Saoirse Ronan s-a evidențiat cu ajutorul unei rochii cu motive florale. Aceasta îmbină perfect două dintre cele mai importante trend-uri ale anului 2020: print-urile și volumele. Mânecile clopot sunt alt laitmotiv al colecțiilor prezentate pe marile podiumuri de fashion, iar volanele din partea de jos a rochiei asigură continuitate și dau iluzia optică de înălțime.

saoirse ronan
saoirse ronan la critics choice awards

Citeste si: Surpriză de proporții la Globurile de Aur! Vezi aici câștigătorii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ca de obicei, una dintre cele mai bine îmbrăcate actrițe este Jennifer Lopez. Frumoasa de origine latină, a purtat o rochie cu gâtul înalt, de inspirație clepsidră, care i-a pus în evidență toate formele apetisante cu care J. Lo. Deja ne-a obișnuit. Mai mult decât atât, culoarea a fost una neutră, iar accentele argintii erau plasate în zonele în care aceasta dorea atenția- în jurul taliei, încheietura mâinii (care vizual se află la nivelul coapselor- acesta este un truc) și în zona trunchiului.

Jennifer Lopez
J. Lo. la Critics Choice Awards

Citeste si: Surpriză de proporții la Globurile de Aur! Vezi aici câștigătorii

Lupita Nyong’o este deja un icon, mai ales pentru femeile de culoare. A fost foarte îndrăzneț din partea stiliștilor vedetei să aleagă o ținută cafenie, cu același subton ca pielea actriței. Cu toate acestea, contrastul dintre partea superioară confecționată din piele și fusta „georgette” a fost evidențiat cu o curelușă aurie- culoarea aleasă pentru toate accesoriile.

lupita Nyong'o
Lupita Nyong'o la critics choice awards

În 2020, mai mult ca oricând, se poartă piesele masculine!

Charlize Theron a fost, la fel ca la Globurile de Aur, o inspirație pentru noi toți. Frumoasa blondă s-a afișat cu o coafură pixie și a combinat, într-o manieră îndrăzneață, o rochie din paiete, cu crăpătură înaltă pe picior, cu un blazer masculin, care a conferit ținutei un aer retro, elegant și rafinat.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

charlize theron
charlize theron la critics choice awards

Deși este cea care încheie lista, Mandy Moore, una dintre cele mai WOW apariții,  a optat pentru o salopetă neagră, mulată.

Ca jachetă, aceasta a punctat un trend foarte important din anul 2020- a purtat o capă, care se leagă la gât. Această alegere vestimentară a mutat accentul în partea superioară a corpului- în zona gâtului foarte tonifiat și a claviculei proeminente.

Mandy moore
Mandy Moore la critics choice awards

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Beyonce, ținută de SENZAȚIE la Globurile de Aur. Decolteul cântăreței a fost atracția serii

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies