“Veneau doar să mă întrebe că de ce nu am mâini!” Lorelai Moșneguțu a povestit totul despre cel mai greu moment din viața sa

“Veneau doar să mă întrebe că de ce nu am mâini!” Lorelai Moșneguțu a povestit totul despre cel mai greu moment din viața sa
“Veneau doar să mă întrebe că de ce nu am mâini!” Lorelai Moșneguțu a povestit totul despre cel mai greu moment din viața sa

Lorelai Moșneguțu este o tânără ambițioasă care a reușit să treacă peste momentele grele apărute, de-a lungul vieții sale.

Lorelai Moșneguțu este una dintre persoanele care ne învață zilnic că orice e posibil și că așa zisele “obstacole”, apărute de-a lungul vieții, nu trebuie să ne împiedice să ajungem acolo unde ne dorim. Aceasta are vârsta de 20 de ani și este studentă în primul an la facultate. Cu toate acestea, printre pasiunile sale se află și faptul că e cântăreață, scrie cărți, compune, pictează și cântă la pian, deși a venit pe lume fără mâini.

 

Lorelai Moșneguțu a avut o copilărie grea

Lorelai Moșneguțu face parte din categoria copiilor care a fost abandonată de proprii părinți, tocmai pentru că s-a născut diferită. Cu toate acestea, în prezent, frumoasa tânără este plină de viață, bunătate și iubire pentru tot ce o înconjoară.

Lorelai Moșneguțu a fost invitată în cadrul emisiunii "În Oglindă", acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la viața sa personală, dar și cum a ajuns să fie crescută de către mama Vio.

" Am simțit că viața mea e diferită până în grădiniță. Atunci când mergeam în locurile de joacă, ca orice copil, voiam să mă joc cu ceilalți, însă mare parte din aceștia veneau doar să mă întrebe că de ce nu am mâini. Într-un fel nu am de ce să mă supăr, pentru că erau niște copii și gândirea lor, să vadă pe cineva diferit, erau curioși.

Lucrul acesta m-a făcut să mă duc foarte mult pe partea artistică, să încep să cânt, să îmi găsesc alte ocupații, pentru că atunci când mergeam în locurile de joacă, nu prea aveam cu cine să mă joc.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În mare parte mă jucam singură, în locurile acelea cu nisip.

Acest lucru a durat până în școala generală, când doamna învățătoare, din prima zi, m-a adus în față și le-a spus tuturor colegilor că voi cu colega voastră vă purtați de la egal la egal, iar tu, vorbind cu mine, o să fii tratată egal cu toți ceilalți, o să înveți cot la cot cu ei și nu o să existe discriminări sau favoritisme.

Eu toate examenele și cel național și Bacalaureatul le-am dat din materia ca toți ceilalți, nu am avut nimic în minus, eu având învățământ la domiciliu, profesorii venind acasă.", a

declarat Lorelai Moșneguțu.

lorelai mosnegutu 2022
Lorelai Moșneguțu a povestit totul despre cel mai greu moment din viața sa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc!” Anamaria Prodan a ieșit la plimbare doar în costum de baie

 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Care a fost motivul pentru care Lorelai Moșneguțu a fost abandonată de p ă rin ț i, la naștere

Astfel, se pare că frumoasa Lorelai Moșneguțu a fost abandonată la naștere de părinți. Cu toate acestea, a fost norocoasă să o întâlnească pe mama sa adoptivă, cea care a dezvăluit cum s-a cunoscut cu părinții biologici ai lui Lorelai, dar și motivul pentru care nu au dorit să o crească.

 

" Părinții biologici nu au vrut niciodată să o întâlnească pe Lorelai. Singura noastră conexiune sunt vecinii și o prietenă de-a mea, care a locuit lângă bunicii din partea tatălui și chiar i-a spus că Lorelai seamănă foarte bine cu tatăl ei. Eu am aflat de ce Lorelai a fost abandonată în spital, este o povestea grea. Această mamă a ei și-a dorit foarte mult copii și există anumite boli feminine care nu țin sarcinile. Ea a fost singura sarcină pe care a avut-o și a stat mai mult internată în spital, deci un efort fantastic. La ecografie i s-a spus că ar fi întreagă. Născând-o așa cum a născut-o, a avut un șoc, cum a avut și tatăl. Șocul a fost de așa manieră, încât oricine o întreba, nu recunoștea că este copilul ei.", a mărturisit Lorelai Moșneguțu.

lorelai mosnegutu in oglinda
Lorelai Moșneguțu a povestit totul despre cel mai greu moment din viața sa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Toată lumea a crezut că divorțăm!” Monica Davidescu a lămurit zvonurile legate de căsnicia sa cu Aurelian Temișan



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

“Toată lumea a crezut că divorțăm!” Monica Davidescu a lămurit zvonurile legate de căsnicia sa cu Aurelian Temișan

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies