VESTE BUNĂ: Se întâmplă doar o dată la 12 ani! Jupiter în Săgetător 8 noiembrie 2018 – 2 decembrie 2019. Ce îţi aduce ÎN FUNCŢIE DE ZODIE?

VESTE BUNĂ: Se întâmplă doar o dată la 12 ani! Jupiter în Săgetător 8 noiembrie 2018 – 2 decembrie 2019. Ce îţi aduce ÎN FUNCŢIE DE ZODIE?
VESTE BUNĂ: Se întâmplă doar o dată la 12 ani! Jupiter în Săgetător 8 noiembrie 2018 – 2 decembrie 2019. Ce îţi aduce ÎN FUNCŢIE DE ZODIE?

Daca simti cumva ca viata ta duce lipsa de scop si semnificatie, de oportunitati si noi bucurii, tranzitul Jupiter in Sagetator este ceea ce asteptai!

 

Jupiter revine acasa in Sagetator dupa 12 ani, pe 8 noiembrie 2018 si va sta 13 luni, pana pe 2 decembrie 2019, fiind cu adevarat una din cele mai bune vesti astrologice ale anului, aducand o energie incredibil de puternica si benefica.

Jupiter este planeta norocului, oportunitatilor si posibilitatilor noastre iar cand Jupiter este inapoi acasa in expansivul Sagetator, avem si noi nu doar speranta dar si credinta si convingere ca va fi bine! In aceste 13 luni, ne va deschide usi pentru a ne permite acces mai larg la abundenta, energia, norocul si posibilitatile aduse de Cosmos.

 

Numit si “marele benefic”, Jupiter este cea mai norocoasa planeta in astrologie.

Jupiter este legat si de religie pentru ca Jupiter sustine si cauta o ordine superioara a vietii. In mitologie, Jupiter sau Zeus era regele tuturor zeilor. 

 

Iar cand Zeul se simte bine, cu totii ne simtim bine! 

 

Jupiter este de departe cea mai mare planeta a sistemului nostru solar, deci are sens sa fie despre crestere si abundenta! Cu Jupiter de partea ta, orice este posibil!

Combinatia Jupiter si Sagetator indica noroc bun, optimism, calatorii, educatie superioara, impartasit de idei vizionare, multe momente de bucurie, de corectitudine, adevar, imbratisarea spiritualitatii, filozofia, noutate in toate formele sale, exploarea, vise si sperante si multe planuri inspirate pentru viitor. Acestea sunt teme care se vor activa si colectiv in 2019, deci vom vedea un boom in aceste domenii!

 

BERBEC

 

Acest tranzit iti va aduce oportunitati pentru calatorie, educatie superioara, a invata noi abilitati si/sau calatorii spirituale. Jupiter iti tranziteaza casa 9 si te intreaba daca iei aceste oportunitati oferite. Da drumul fricii de necunoscut, da drumul sentimentelor ca nu ai fi adecvat; esti intrebat daca iti extinzi viata dincolo de unde este acum, fie fizic, mental sau ambele. Daca permiti acestor zone sa creasca, ele vor inflori in daruri incredibile.

Jupiter te va binecuvanta cu mult noroc in calatorii internationale, in munca pentru educatie mai inalta sau in dezvoltarea studiilor tale spirituale. Imbratiseaza schimbarile. Acum este timpul in care vei culege roade urmare a dedicarii tale spre expansiune si vei avea binecuvantari pe termen lung. 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Vine gerul săptămâna asta! Prognoza meteo pe toate regiunile ţării

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies