Veste de ultimă oră despre Mihai Constantinescu. Cum se simte artistul

Veste de ultimă oră despre Mihai Constantinescu. Cum se simte artistul
Veste de ultimă oră despre Mihai Constantinescu. Cum se simte artistul

Mihai Constantinescu se află în comă de trei luni.

 

Au venit vești de la Spitalul Floreasca din București, acolo unde Mihai Constantinescu este încă internat la Terapie Intensivă. După mai bine de trei luni de comă, medicii încă sunt rezervați în privința sănătății artistului.

Citeste si: Misterul betoanelor din curtea lui Gheorghe Dincă s-a deslușit? Ce spune cuscrul lui despre ”gropile terorii”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Meteo! Valul de caniculă se prelungește. Cum va fi vremea în următoarele zile

Citeste si: Horoscop joi, 8 august 2019. Lucruri minunate aduse de un context astral fascinant!

Mihai Constantinescu, la Terapie Intensivă

Mihai Constantinescu încă se află internat la Terapie Intensivă, iar veștile nu sunt tocmai bune în cazul artistului.

Starea sa de sănătate s-ar fi agravat, conform unor surse, iar acesta se află sub supraveghere 24 din 24 de ore. Toată lumea speră într-o minune că Mihai Constantinescu se va trezi din comă și va fi bine.

Oamenii dragi din jurul lui și familia se roagă încontinuu pentru ca Mihai Constantinescu să se facă bine. Colegul lui de scenă, Adrian Daminescu, a transmis un mesaj: „Mihai Constantinescu, colegul nostru, trece prin momente dificile.

Să ne rugăm și să fim alături de el. Vă rog, distribuiți”.

Scandal după campania de strângere de sânge pentru marele artist. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a răspuns acestor critici:

„Poti să înțelegi cât de jos am ajuns dacă există o speranță. Trebuie să ne mobilizăm să facem tot ce putem. Persoanele care au comentat ar trebui să doneze și ei, nu doar pentru Mihai Constantinescu, ci pentru toți pacienții din țara asta”, a declarat aceasta.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Aceasta este vila pe care şi-a ridicat-o Simona Halep la malul mării! Vezi şi imagini cu grădina plină cu flori a marii sportive! FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies