Veste incredibilă în showbiz! Și-a ascuns sarcina timp de nouă luni: „A fost foarte dificil”

Nicole Appleton
Nicole Appleton

Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară, la vârsta de 45 de ani și a decis să împărtășească vestea minunată cu prietenii săi virtuali.

Vești uriașe în showbiz! O cunoscută artistă a născut, după ce a ținut secretă sarcina timp de nouă luni. Nicole Appleton, membra formației All Saints, a devenit mama unei fetițe perfect sănătoase.

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram prima fotografie cu micuța și a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere cu această veste neașteptată. În vârstă de 45 de ani, Nicole și iubitul său Stephen Haines au prezentat-o tuturor pe micuța Skipper.

Citeste si: O vedeta extrem de iubită a născut! S-a filmat când îşi alăpta bebeluşul!

„După ce am ascuns sarcina timp de nouă luni, ceea ce a fost foarte dificil și am păstrat secretul de toți prietenii mei, pot să anunț în sfârșit vestea noastră incredibilă. Micușa noastră fetiță Skipper Hudson Haines a sosit”, a scris Nicole pe pagina sa de Instagram, iar comentariile au început să curgă.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

After hiding my pregnancy for the last 9 months...which was SOOOOO difficult & keeping her a secret from all my friends...I can finally announce our incredible news!!..Our little girl ‘Skipper Hudson Haines’ has arrived Stephen & Gene are besotted!!! I’m SOOO HAPPY!! ❤️❤️

A post shared by Nicole Appleton (@ruby1kid) on

În plus, pentru ca nimeni să nu o acuze că a avut o mamă surogat, Nicole a decis să împărtășească fanilor și o fotografie din timpul sarcinii, în care i se poate vedea burtica în toată splendoarea.

Nicole
Nicole

Citeste si: Mădălina Pamfile a născut! Prima fotografie cu bebelușul

Nicole Appleton
Nicole Appleton

Cum au reacționat prietenii

Nimeni nu a știut că artista este însărcinată, nici chiar cei mai apropiați prieteni, care au primit vestea cu multyă uimire. Prezentatoarea matinalului din Marea Britanie, Holly Willoughby, care este bună prietenă cu Nicole, a fost de-a dreptul șocată de veste.

„Bine ai venit în lume, frumoasă Skipper. Fetiță norocoasă, ai câștigat la loteria mamelor. Abia aștept să te întâlnesc. Vă iubesc pe toți”, a scris Holly.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

A devenit mamă pentru a doua oară: „A venit primăvara, suntem 4”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies