Veste uriașă în timpul pandemiei! Frumoasa vedetă este însărcinată pentru a doua oară

Leighton Meester din serialul Gossip Girl este însărcinată a doua oară
Leighton Meester din serialul Gossip Girl este însărcinată a doua oară

În plină pandemie de coronavirus, Leighton Meester, protagonista din serialul Gossip Girl urmează să devină mamă pentru a doua oară. Cum s-a dat de gol.

Veste uriașă în showbiz. Una dintre cele mai cunoscute actrițe este însărcinată. În plină pandemie de coronavirus, Leighton Meester, actrița din „Gossip girl” urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Ea și Adam Brody au devenit părinți pentru prima dată în 2015, iar acum sunt pregătiți pentru o nouă provocare a vieții lor.

După ce Arlo Day a venit pe lume în 2015, Leighton și Adam și-au mai dorit un bebeluș, iar paparazzii au dezvăluit că visul celor doi s-a împlinit, potrivit Cosmopolitan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: În plină pandemie de coronavirus, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi a născut: „Darul lui Dumnezeu”

Leighton Meester din serialul Gossip Girl este însărcinată a doua oară
Leighton Meester din serialul Gossip Girl este însărcinată a doua oară

Actrița din „Gossip girl”, care a interpretat-o pe celebra Blair Waldorf, va deveni mamă din nou, iar familia este în culmea fericirii.

Citeste si: Veste uriașă în showbiz-ul românesc! Frumoasa vedetă este însărcinată pentru prima dată: „Să fii binecuvântat prin a dărui viață este un miracol”

Vedeta a fost surprinsă la plimbare alături de soțul său, iar din imagini se poate observa o sarcină avansată. Dacă zvonurile se confirmă, atunci bebelușul ar urma să vină pe lume peste numai câteva luni.

„Este cea mai bună în toate modurile. Pur și simplu îți dă o perspectivă în cel mai bun mod, ceva pe care să te axezi, pe ceva care este mult mai important decât tine”, a spus Adam în cadrul unui interviu, la scurt timp după ce fetița lui a venit pe lume.

Leighton și Adam, extrem de secretoși

Citeste si: O supervedetă de la Hollywood, apel disperat în plină criză de coronavirus! ”Oricine mă poate ajuta...”

Leighton și Adam nu au comentat cu privire la zvonurile apărute în tabloide. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Un nou bebeluș la Casa Regală? : „În fiecare zi ar trebui să le spunem celor dragi cât de mult îi iubim”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies