Vestea zilei în showbiz! S-au despărțit: „El este extrem de ocupat...”

Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit
Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit

Cele două vedete au pus punct poveștii de dragoste, după aproape doi ani. La finalul anului trecut s-au despărțit din nou, dar și-au mai dat o șansă.

La doar câteva luni după ce și-au dat o nouă șansă, două vedete s-au despărțit din nou, de data aceasta lucrurile fiind definitive.

La finalul anului 2018, Channing Tatum și Jessie J au început să se vadă, iar paparazzii i-au surprins din ce în ce mai des împreună, așa că au recunoscut că formează un cuplu. Evenimentul avea loc la numai câteva luni după ce Channing Tatum și Jenna Dewan s-au despărțit.

În luna decembrie a anului 2019, Channing și Jessie au anunțat că se despart, însă în luna ianuarie au revenit la sentimente mai bune, care, însă, nu au durat prea mult timp.

Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit
Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj sfâşietor după despărţirea de Culiţă! "Se vor răci şi vor muri sentimentele"

„Au ținut mult unul la celălalt ca să încerce din nou, însă și-au dat seama că este mai bine să meargă separat mai departe.

A fost totul amiabil. El este extrem de ocupat cu cariera sa și cu postura de tată. Are o întreagă lume care depinde de el și încearcă să le acorde tuturor atenția pe care o merită, un lucru care nu este deloc ușor”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului pentru cunoscuta revistă Elle.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Adele, părăsită de iubitul său! Cum a anunțat bărbatul despărțirea

Channing Tatum și Jessie J s-au împăcat în luna ianuarie

În luna ianuarie, atunci când s-au împăcat, Jessie și Channing erau mai fericiți ca niciodată, ba chiar s-au și fotografiat în intimitatea casei lor, purtând pălării amuzante, semn că depășiseră hopul de dinainte de sărbători.

Atunci, un fan i-a scris lui Tatum și i-a scris că arăta mai bine alături de fosta soție decît alături de Jessie, așa că actorul a luat atitudine, așa cum rar

face pe rețelele de socializare.

Citeste si: Divorț bombă în showbiz-ul românesc! Fosta anorexică Flavia Apostol i-a spus ”Adio” soțului la scurt timp după căsătorie

 

„Hei, Alex, de obicei nu spun asemenea lucruri. De ce nu te gândești serios la ceea ce faci. Este rău. Dacă nu poți fi altfel decât o persoană oribilă și care urăște și nu poți susține o persoană frumoasă și de neatins cum este Jess, atunci te rog să ieși de pe pagina mea.

Nimeni nu te vrea aici, cu atât mai puțin eu”, a scris la momentul repsectiv Channing Tatum, demonstrându-le tuturor că o iubea extrem de mult pe Jessie.

foto: Hepta, Instagram.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies