Veşti proaste pentru români! După creşterea alarmantă a numărului de cazuri de Covid-19, se schimbă legea!

Veşti proaste pentru români! După creşterea alarmantă a numărului de cazuri de Covid-19, se schimbă legea!
Veşti proaste pentru români! După creşterea alarmantă a numărului de cazuri de Covid-19, se schimbă legea!

Se schimbă legea în Italia! Românii care muncesc acolo vor fi afectaţi!

Italienii se tem că România ar putea ajunge „Brazilia Europei”, după ce cazurile de coronavirus din țară au început să crească îngrijorător. Potrivit unui articol al publicației italiene Il Messaggero, citată de Rador, creșterea cazurilor îngrijorează Uniunea Europeană.

Citeste si: Restricții în România? Anunțul de ultimă oră al lui Raed Arafat: „Acolo unde apar zone infectate...”

Se schimbă legea în Italia! Mulți români s-au întors la muncă în străinătate după renunțarea la carantină, iar familiile italiene se tem pentru siguranța lor 

Relaxarea măsurilor nu a făcut să creeze şi mai multă agitaţie, după ce numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut alarmant. Întreaga situație a atras atenția italienilor și familiilor care au angajat compatrioţi ai noştri. Mulți români s-au întors la muncă în străinătate după renunțarea la carantină, iar familiile italiene se tem pentru siguranța lor și cer o reglamentare a situaţiei.

Numeroşi români lucrează cu persoane în vârstă sau cu handicap, aceste categorii fiind cele mai vulnerabile.

Încă de la începutul lunii iulie, Luca Zaia, guvernatorul regiunii Veneto, a emis o ordonanţă care impunea izolarea și testarea lucrătorilor casnici non-europeni, orodonanță care nu includea și românii. Acum, se solicită ca aceleași practici să fie aplicate tuturor străinilor care pășesc în Italia, în special persoanelor care vin să muncească, potrivit Il Messagero. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce spunea Raed Arafat în urmă cu patru zile despre situaţia din România?

Arafat susține că nu mai sunt locuri la ATI în spitalele de terapie intensivă care primesc pacienți cu coronavirus. Pacienții din Capitală au început să fie trimiși în alte părți. El a mai precizat că pe 18 iulie România va înregistra un număr record de noi cazuri de infectare, situația devind alarmantă.

Citeste si: Nou simptom de coronavirus! Specialiștii au descoperit un detaliu nou

Spitalele de terapie intensivă care primesc pacienți infectați cu COVID-19 nu mai au loc de terapie: Matei Balș, Marius Nasta, Ana Aslan, nu mai au locuri. Dacă apare un caz, îl vom muta în afara Bucureștiului. Și spitalul din Ploiești este ocupat la capacitate maximă. Soluția este să creăm paturi de ATI, să aducem ventilatoare.

Avem stocuri și pentru că a apărut această problemă trebuie să apelăm la această soluție. Dar avem nevoie de personal (…) Și mâine vom avea o cifră record ”, a declarat Raed Arafat, secretarul MAI, vineri seară, la Digi 24.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies