Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale „Promite a deveni o mare dansatoare”

Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale  „Promite a deveni o mare dansatoare”
Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale „Promite a deveni o mare dansatoare”

Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale „Promite a deveni o mare dansatoare”

Victor Slav, coprezentatorul emisiunii "Imi place dansul", este cu siguranta una dintre cele mai indragite vedete TV din Romania. Tanar, carismatic si cu o cariera de succes in televiziune, Victor Slav are in viata lui o prezenta feminina care are puteri depline asupra sufletului sau. 

Citeste si: Ella, declarație șocantă despre Jador la două luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei! ”Am pus punct! Am încheiat toate socotelile, deși aș fi vrut să fie altfel”

Citeste si: Imagini bombă cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Și ea a uitat de ele!

Este vorba despre micuta Sofia Natalia, fiica sa care tocmai a implinit trei anisori. Prezentatorul a profitat de ocazie pentru a-si rasfata copila cu foarte multe cadouri pe care si le dorea: de la papusa Barbie, la carti de colorat si jocuri care sa ii dezvolte creativitatea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Trei ani au trecut cat am clipit din ochi. Si ma gandesc ca la fel vor mai trece inca trei si tot asa pana cand vom ajunge la majorat. Cand vine vorba despre Natalia sunt pur si simplu dezarmat. Cand vrea ceva, nu pot sa refuz.

Este punctul meu slab. La varsta asta deja   are conturata o personalitate foarte puternica",  a povestit gazda show-lui "Imi place dansul".

Micuta Sofia Natalia este un mare fan al emisiunii prezentata de tatal sau, "Imi place dansul", si incearca de fiecare data sa imite coregrafiile pe care le prezinta concurentii.

"Ma recunoaste cand ma vede la televizor si, de cand prezint <Imi place dansul>.

Am constatat ca promite a deveni o mare dansatoare. Are deja un stil al ei, personal, de a dansa si este tot timpul in miscare ", a spus Victor Slav.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

VIDEO Rețeta de Cheesecake San Sebastian, pregătită de Alina Laufer: „O rețetă foarte simplă. Puteți să îl serviți cu zahăr pudră pe deasupra, cu fructe, cu un jeleu de fructe.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Andy Murray, emoţionat până la lacrimi! Tenismanul, primele declarații după ce a fost învins în primul tur al probei masculine de dublu

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies