Victoraș Micula s-a logodit! Cine este femeia alături de care milionarul va păși în fața altarului

Victoraș Micula s-a logodit!
Victoraș Micula s-a logodit!

Moștenitorul imperiului „Frutti Fresh” este pregătit să înceapă un nou capitol în viața lui! Cine este femeia pe care a cerut-o în căsătorie?

În ultima perioadă de timp, Victoraș Micula, fiul magnatului Viorel Micula, a avut mai multe probleme de sănătate despre care nu a vorbit nici până acum, însă se pare că această experiență l-a determinat să își pună viața la punct, din toate punctele de vedere. Moștenitorul imperiului „Frutti Fresh” și-a găsit sufletul pereche și s-a logodit, vestea cea mare venind din partea celor doi îndrăgostiți. Cine este femeia alături de care Victoraș Micula va păși în fața altarului?

Citeste si: Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, cerută în căsătorie chiar în seara de Crăciun: „Tremur de fericire!”

Victoraș Micula s-a logodit!
Victoraș Micula s-a logodit![Sursa foto: Facebook]

Victoraș Micula s-a logodit!

Micula Jr. și-a cerut în căsătorie partenera și se pare că lucrurile sunt foarte serioase de această dată. Tânăra de familie bună l-a făcut pe milionar să se îndrăgostească de ea până peste cap, iar acum au în plan să își construiască viitorul împreună.

Cei doi au anunțat, în urmă cu scurt timp, că s-au logodit, însă într-un mod foarte discret, dat fiind faptul că atât Victoraș Micula, cât și logodnica lui și-au schimbat doar statusul amoros pe paginile lor de Facebook.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Marele anunț a venit la doar trei săptămâni după ce moștenitorul imperiului „Frutti Fresh” a fost internat într-o unitate spitalicească cu probleme foarte grave de sănătate.

La momentul respectiv, Victoraș Micula a mărturisit că suferă de o afectiunea care, din păcate, nu poate fi tratată nici cu toți banii din lume:  „Am probleme grave de sănătate și nu pot face nimic cu toți banii din lume. Dumnezeu mă va face bine”, mărturisea Victoraș Micula, la Antena Stars.

Citeste si: Răzvan Marin și Crina s-au logodit! Celebrul fotbalist i-a oferit iubitei sale un superb inel cu diamant

Victoraș Micula s-a logodit!
Victoraș Micula s-a logodit![Sursa foto: Facebook]

Cine este logodnica lui Victoraș Micula?

Problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă de timp l-ar fi putut determina pe Victoraș Micula să ia decizii radicale în viața lui și să schimbe anumite lucruri. Ei bine, acesta și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Andreea Mirghis, femeia cu care se iubește acum și care i-a mai fost iubită în urmă cu mai mulți ani. 

Tânăra este fiica unui cunoscut om de afaceri din Oradea și e absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din Cluj-Napoca. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Lana Condor și Anthony De La Torre s-au logodit! Actrița este în culmea fericirii: „Mă consider cea mai norocoasă femeie!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies