VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”

VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”
VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”

Adrian Cuculis a vorbit despre relația pe care a avut-o cu cea care i-a dat naștere.

Adrian Cuculis, cunoscutul avocat, și-a deschis sufletul, în cadrul emisiunii În Oglindă, acolo unde a povestit lucruri despre viața personală și de familie, dar și relația pe care a avut-o cu mama lui. Acesta a povestit și despre momentul în care ea s-a îmbolnăvit, iar atunci a fost primul moment în care i-a spus că o iubește.  “Când s-a îmbolnăvit, în urmă cu opt ani, în 2016, a fost pentru prima dată în viața mea când eu i-am spus că o iubesc.

Eu, pentru că ea nu a rostit asta niciodată. I-am spus că “tu știi că te iubesc și o să fac tot ce este nevoie.” Nu cred că am folosit neapărat termenul “să te vindeci”, pentru că nu credeam nici unul dintre noi că ea se mai poate vindeca. Treaba asta nu voi uita niciodată pentru că este, de fapt, confirmarea faptului că ajunsesem să am o relație funcțională cu ea.
Relație funcțională așa cum am văzut-o eu, pentru că ea a avut un alt stil de parenting, așa cum se spune în limbajul modern sau de instructaj, așa cum se spune în limbajul alor mei. Eu am făcut multe lucruri în viața asta, dar nu am făcut niciodată ceva greșit, imoral, irațional, serios vorbind.”,
a povestit Adrian Cuculis.

Adrian Cuculis, despre independența începută la vârsta de 16 ani

Citește și: VIDEO Adrian Cuculis nu are o relație apropiată cu părinții lui: „Era un mediu artificial. Nu i-am spus niciodată mamei mele mamă, ci bunicii mele. Tatălui meu i-am spus Doru. Un personaj rece.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: VIDEO Adrian Cuculis, dezvăluiri dureroase despre momentul în care soția sa a născut prematur: „Ea a avut o sângerare masivă. I-au fost transferați cred că peste 3 litri de sânge.”

Cunoscutul avocat a vorbit și despre momentul în care și-a luat viața în mâini, la vârsta de 16 ani, atunci când a vrut să fie independent. Chiar dacă mama lui niciodată nu i-a spus că îl verifică, și-a dat ulterior seama că știa fiecare pas pe care îl face fiul ei.  “Ea m-a ghidat altfel. Niciodată nu mi-a spus “că te urmăresc, că sunt cu ochii pe tine”, niciodată nu m-a verificat.

Asta a fost doar în înțelesul meu că nu mă verifica, dar ea, de fapt, mă foarte verifica, fără să-mi dau seama. Pe mine m-a lăsat singur în apartamentul în care stăteam, la vârsta de 16 ani. Pentru că i-am spus: “știi care-i treaba? Eu sunt mare, vreau să mă dezvolt, să fac eu lucruri.” Mi-a spus: “vrei să rămâi singur? Cine îți plătește chiria, întreținerea, cine îți face de mâncare?” Și eu am spus: “eu”.
Și așa m-a lăsat să fac, doar că eu nu știam că ea este în blocul de alături.”,
a mai spus Adrian Cuculis.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Adrian Cuculis. "Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună, pentru că el realmente a înviat din morți."

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies