VIDEO Adrian Cuculis, dezvăluiri dureroase despre momentul în care soția sa a născut prematur! „Ea a avut o sângerare masivă. I-au fost transferați cred că peste 3 litri de sânge.”

VIDEO Adrian Cuculis, dezvăluiri dureroase despre momentul în care soția sa a născut prematur! „Ea a avut o sângerare masivă. I-au fost transferați cred că peste 3 litri de sânge.”
VIDEO Adrian Cuculis, dezvăluiri dureroase despre momentul în care soția sa a născut prematur! „Ea a avut o sângerare masivă. I-au fost transferați cred că peste 3 litri de sânge.”

Avocatul și soția sa au trecut prin momente extrem de grele.

Adrian Cuculis, unul dintre cei mai cunoscuți avocați de la noi din țară, este căsătorit cu Ramona Păuleanu, alături de care și-a întemeiat o familie. Soția sa a adus pe lume doi gemeni, Luca și Alexandra, într-un moment extrem de dificil din punct de vedere medical, în timpul pandemiei de Coronavirus. Din păcate, însă, fiul familiei Cuculis a avut probleme la naștere, fiind infectat cu un virus din spital și petrecând luni bune la terapie intensivă.

Invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Adrian Cuculis a povestit momentul greu prin care a trecut la nașterea copiilor săi.

Citește și: Adrian Cuculis, despre cum l-a ajutat credința în momentele în care fiul său a petrecut 8 luni în spital la naștere: „Ar fi trebuit să fiu mânios pe Dumnezeu! Nu poate nimeni să înțeleagă.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Adrian Cuculis, dezvăluiri dureroase despre momentul în care soția sa i-a născut pe gemeni
Familia Cuculis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ramona Păuleanu, însărcinată cu al treilea copil! Cum au reacționat copiii și partenerul ei de viață, Adrian Cuculis? “Știu doar că nu au voie să mă lovească în burtică”

Adrian Cuculis rememorează momentele dificile de la nașterea copiilor săi

Soția avocatului a avut multe de suferit atunci, ajungând să piardă o cantitate semnificativă de sânge.

La rândul său, Adrian Cuculis nu a putut fi alături de soția și de copiii săi, din cauza restricțiilor de la vremea respectivă.

„Am plecat cu ea la spital. Se întâmpla la ora 17:00 treaba asta și țin minte că la ora 19:45 am primit poze cu copiii care erau foarte, foarte mici. S-au născut la niște greutăți foarte mici. Nu știam exact care era starea ei, pentru că s-a întâmplat în 2021 treaba asta.

Ea a avut o sângerare masivă. I-au fost transferați cred că peste 3 litri de sânge. A pierdut foarte mult sânge. O operație din care s-a vindecat foarte greu. Copii prematuri se nasc, sunt puși în incubator, cresc, vin acasă. Alexandra avea deja peste 2 kg 200. Puteam pe la 2 kg 400 să fie externată fără probleme. Luca era ceva mai mic. Avea 2 kg, la vreo 3 săptămâni după ce se născuseră, doar că nu scăpa de oxigenul din nări.
Am zis că nu are cum să plece ea doar cu Alexandra sau eu, care nu am ținut în viața mea în brațe un copil. Era un film pur și simplu.
”, a povestit Adrian Cuculis la Kanal D2.  



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre copilăria sa: „Am fost un copil foarte rebel! Eu eram Anamaria din Dăbuleni, șefa satului. Dacă trecea cineva și nu făcea ce trebuia, era jale pe vale.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies