VIDEO Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, confesiuni despre relația cu fratele din partea mamei și speculațiile referitoare la copiii artistului. „Am încercat să mă lupt pentru adevăr.”

VIDEO Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, confesiuni despre relația cu fratele din partea mamei și speculațiile referitoare la copiii artistului. „Am încercat să mă lupt pentru adevăr.”
VIDEO Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, confesiuni despre relația cu fratele din partea mamei și speculațiile referitoare la copiii artistului. „Am încercat să mă lupt pentru adevăr.”

Anamaria Rosa a vorbit, după 8 ani, despre moartea tatălui său și relația actuală cu fratele din partea mamei.

Aurelian Preda, cunoscutul interpret de muzică populară și moderator al emisiunilor de folclor, s-a stins din viață la 47 de ani, după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. Artistul are o fiică, pe Anamaria Rosa, căreia atunci i-a lăsat prin testament toată averea sa, dar chiar și așa, de-a lungul timpului, au apărut mai multe speculații cu privire la copiii pe care Aurelian Preda îi are cu mai multe femei.

Invitată în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, fiica artistului, Anamaria Rosa, a venit însoțită de fratele ei din partea mamei, Aurelian Preda, pentru a vorbi despre mai multe aspecte din viața ei și a tatălui său. Cei doi frați au luat legătura destul de recent, deoarece el a locuit cu mama ei în Italia și încearcă să recupereze tot timpul pierdut până acum.

Cât despre copiii artistului, fiica lui spune că realitatea este una singură, iar ea este unica fiică a interpretului.

  „Se împlinesc opt ani de când tatăl meu a decedat și nu știu când a trecut timpul. Nu am mai vorbit de foarte mult timp despre plecarea lui din această lume. Tot ce pot să spun este că mă rog tot timpul pentru sufletul lui, iar astăzi am venit alături de fratele meu să vă spunem câte ceva despre relația noastră de frăție, mai nou, legată.

Pentru că da, într-adevăr, nu se știa de ea până acum. Aurelian este fiul mamei mele, fratele din partea mamei. A crescut cu ea acolo în Italia. Speculațiile au fost mari. S-a spus despre tata că avea trei copii cu trei femei diferite, s-a spus că mai avea un fiu prin America, dar realitatea este una singură, în acte, și aceea că eu sunt singura și unica fiică a lui Aurelian Preda.”
, a povestit Anamaria Rosa.

De ce este Anamaria Rosa dezamăgită în prezent?

Citește și: „Am început să plâng” Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, discuție emoționantă cu mama sa în direct

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Aurelian Preda
Aurelian Preda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: "Minunile" de la manastirea la care este inmormantat Aurelian Preda! Cum s-a transformat Derventul in al doilea Prislop! Povestea crucilor de piatra care cresc din pamant

Cu toate acestea, tânăra spune că nu i-ar fi părut rău să mai aibă și alți frați și de fiecare dată a încercat să lupte pentru dreptate, deoarece s-au speculat foarte multe lucruri despre tatăl ei.

Spune că este dezamăgită de toți oamenii din jur, deoarece Aurelian ajutat o mulțime de persoane, însă de la an la an, oamenii din viața ei au dispărut. 

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

„Nu mi-ar fi părut rău să mai există și alți copii ai lui Aurelian Preda, respectiv frații mei, pentru că, iată, fratele din partea mamei este bine-venit în viața mea și nu am crescut împreună. Încercăm să recuperăm timpul împreună, acea relație de frăție. Lumea a speculat multe, dar adevărul este unul singur. Am încercat să mă lupt pentru adevăr, pentru că tatăl meu a fost mult prea cinstit pentru această lume, a ajutat mult prea multă lume și sunt total dezamăgită în acest moment, pentru că au trecut atâția ani în care au dispărut așa, unul câte unul, și de la lună la lună, de la an la an, din viața mea.”, a mai spus fiica lui Aurelian Preda.

Anamaria Rosa
Anamaria Rosa[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Fenomen impresionant la mormantul lui Aurelian Preda! Ce a aparut pe locul sau de veci!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies