VIDEO Care era relația Monicăi Pop cu părinții săi? „Tatăl meu nu se extazia. Nu pot să spun că am învățat ceva de la el!”

VIDEO Care era relația Monicăi Pop cu părinții săi? „Tatăl meu nu se extazia. Nu pot să spun că am învățat ceva de la el!”
VIDEO Care era relația Monicăi Pop cu părinții săi? „Tatăl meu nu se extazia. Nu pot să spun că am învățat ceva de la el!”

Medicul oftalmolog nu a avut o relație apropiată cu părinții săi.

Monica Pop a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a făcut dezvăluiri neștiute despre viața sa personală. Medicul oftalmolog a fost crescută de către bunica sa și nu a avut o relație apropiată cu părinții ei.

Citește și: VIDEO Monica Pop, despre discuția pe care mama ei a avut-o cu cel care avea să îi devină partener de viață. “Eu ți-am spus ce am de spus. Reclamații ulterioare nu primesc.”

Care era relația Monicăi Pop cu părinții săi?
Monica Pop [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: VIDEO Monica Pop suferă și acum după pierderea bunicii sale: „Sunt 44 de ani de atunci și niciodată nu o să îmi treacă. Dacă ar trăi bunica, nu aș mai vrea nimic în lumea asta. Numai să fie cu noi.”

Ce a admirat Monica Pop la tatăl său?

Celebrul doctor și-a descris părinții ca fiind două firi total diferite. În timp ce Monica Pop a moștenit multe lucruri de la mama sa, pe tatăl său îl admiră pentru calmitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Iubirea mea cea mai mare a fost bunica. Pe lângă ea, mai aveam loc și pentru alte persoane apropiate și sigur că și părinții făceau parte din categoria asta.

Pe locul 2 era sora mamei și pe urmă ei. Îmi plăcea că tatăl meu era foarte serios. Era o diferență mare între mama și tatăl meu. Mama avea un fler nebun și sper că am moștenit și asta de la ea, pentru că un medic fără fler nu se descurcă bine. Tatăl meu era un om de știință. El era mai rezervat, făcea știință. Eu nu pot să fiu mai rezervată pentru că nu este felul meu așa.
Tatăl meu nu se extazia atunci când vedea ceva. De exemplu, odată mi-a căzut o diplomă de premiu dintr-o revistă și tatăl meu m-a întrebat dacă am luat premiu. Totdeauna luam premiu. Cred că nici nu știa în ce clasă sunt. Nu pot să spun că am învățat ceva de la el. Mai mult de la mama am moștenit. Am admirat felul lui de a fi, mai retras, tăcut. Era casnic, în sensul că îi plăcea foarte mult acasă.
Foarte greu se mobiliza să plece undeva. Mama era mai petrecăreață, tatăl meu nu. Nu știu dacă am învățat ceva de la el, dar am admirat felul lui de a fi și e bine că poți să fii așa. Eu nu aș fi putut niciodată.”,
a mai spus Monica Pop.  



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum și-a cerut Daniel Iordăchioaie iubita de soție și care au fost peripețiile până la marele eveniment de ziua ei. “Doamna mea a avut 3 buchete de flori, 3 torturi, șampanie.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

VIDEO. Reacția neașteptată a prințesei Charlotte în momentul când i-a văzut pe Kate și William sărutandu-se

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies