VIDEO Care este cea mai mare prostie pe care a făcut-o Monica Pop în copilărie? „Totdeauna am recunoscut! M-a luat bunica la o bătaie.”

VIDEO Care este cea mai mare prostie pe care a făcut-o Monica Pop în copilărie? „Totdeauna am recunoscut! M-a luat bunica la o bătaie.”
VIDEO Care este cea mai mare prostie pe care a făcut-o Monica Pop în copilărie? „Totdeauna am recunoscut! M-a luat bunica la o bătaie.”

Medicul oftalmolog a vorbit despre trăsnăile sale din copilărie.

Doctorul Monica Pop a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde și-a deschis sufletul și a oferit detalii neștiute despre viața sa. Monica Pop a fost crescută de bunică și a petrecut mulți ani în compania sa. Cu toate acestea, era un copil rebel, care avea o imaginație bogată în privința prostiilor pe care le făcea.

Citește și: VIDEO Monica Pop, crescută de bunica sa! Medicul a povestit despre momentele grele din copilărie: „Bunica mea a fost cel mai frumos om din viața mea. A fost un om sfânt și așa va rămâne pentru mine.”

Care este cea mai mare prostie pe care a făcut-o Monica Pop în copilărie?
Monica Pop[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic. Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

Monica Pop, despre cea mai mare năzbâtie din copilărie

Medicul oftalmolog a povestit despre cea mai mare năzbâtie din copilăria sa. Monica Pop a luat o bătaie zdravănă de la bunica, după ce a ajuns să pună o balegă în ciorba unei vecine. La vremea respectivă, Monica Pop era nemulțumită de faptul că trebuia să îngrijească florile.

Bunica mă punea să ud grădina și să am grijă. În curtea noastră stăteau mai multe familii.

Era o doamnă botanistă care mixase gura leului și regina nopții. Erau superbe și miroseau frumos. Puii bunicii, seara îi scotea din coteț și mă punea să stau lângă ei pentru că se duceau și încercau să mănânce florile. Aveam o ciudă pe ea, pentru că eu în loc să mă duc să mă joc cu copiii în parc, care era lângă, stăteam să păzesc florile. M-am tot gândit cum să mă răzbun.
M-am răzbunat foarte urât. În fața casei era un drum neasfaltat, pe unde treceau animale către un târg de vite. M-am dus și am luat o balegă de jos și am pus-o în ciorba doamnei Pătrașcu. Doamna Pătrașcu a văzut și a venit la bunica mea. Niciodată nu s-a întâmplat să fac ceva și să nu recunosc. Totdeauna am recunoscut. M-a luat bunica la o bătaie și săracei doamnei Pătrașcu i-a părut rău că m-a luat bunica la bătaie.
M-a luat cu ea la grădina botanică și mi-a luat și o înghețată
.”, a povestit Monica Pop.    



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Gabriela Cristea l-a lăsat pe Tavi Clonda acasă și a plecat cu fetele în oraș! Ce sentimente au încercat-o pe vedetă: „Nu mai înțeleg cum să ies fără soțul meu. Am așa un soi de anxietate.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies