VIDEO Ce fel de tată își dorește să fie Tavi Clonda, atunci când fiicele sale vor fi adolescente? „Asta e important, să le câștig încrederea să îmi poată spună orice!”

VIDEO Ce fel de tată își dorește să fie Tavi Clonda, atunci când fiicele sale vor fi adolescente? „Asta e important, să le câștig încrederea să îmi poată spună orice!”
VIDEO Ce fel de tată își dorește să fie Tavi Clonda, atunci când fiicele sale vor fi adolescente? „Asta e important, să le câștig încrederea să îmi poată spună orice!”

Artistul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fiicele sale.

Tavi Clonda este fericitul tătic a două fetițe, Victoria și Iris, care au venit pe lume din rodul iubirii pe care artistul o trăiește alături de Gabriela Cristea. Astfel, soțul prezentatoarei TV este foarte implicat în creșterea și educația fiicelor lui, alegând ca odată ce acestea s-au născut să rămână acasă și să aibă grijă de ele, în timp ce soția sa și-a continuat cariera în televiziune.

Acum, Victoria este deja la școală, iar Iris este încă la grădiniță, iar peste câțiva ani, Tavi Clonda va fi tătic de adolescente.

Invitat în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Tavi Clonda a vorbit despre legătura specială pe care o are cu fiicele lui.

Citește și: VIDEO Tavi Clonda, despre cum a fost momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Cristea. “Îmi era frică și de cuvântul “soție.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce tată își dorește să fie Tavi Clonda atunci când fiicele sale vor fi adolescente?
Tavi Clonda și fiicele sale [Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO Tavi Clonda, despre momentul în care tatăl lui s-a stins din viață. Bărbatul nu a asistat la botezul nepoatei sale, Victoria! “Când dispare, atunci efectiv simți că se rupe ceva.”

Tavi Clonda și fiicele sale, relație bazată pe încredere

Soțul Gabrielei Cristea susține că își dorește ca fiicele lui să aibă încredere în el și în mama lor, astfel încât să le poată spună orice.

Tavi Clonda lucrează încă de pe acum la construirea acestei încrederi, pentru atunci când Victoria și Iris vor fi adolescente.

Nu o să fiu un tată strict sau dur, dar o să fiu acolo. Un copil simte nevoia să fie acolo părintele. Nu trebuie să iei decizii. Poți să îi dai un sfat. Educația de acum contează, să prindă încredere în tine că poate să îți spună orice.

De acum se lucrează cu copiii în a obține încrederea asta, pe care eu la un moment dat o să o pierd în anumite subiecte, pentru că sunt fete și o să câștige mama lor. De aia spun că echipa contează. Unele lucruri o să le spună Gabrielei, că sunt fete. Asta e important, să le câștig încrederea să îmi poată spună orice. Deocamdată Victoria spune. Iris mai ascunde, dar e mai mică.
E complicat, dar e și frumos.”
, a declarat artistul.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Care era relația Monicăi Pop cu părinții săi? „Tatăl meu nu se extazia. Nu pot să spun că am învățat ceva de la el!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

VIDEO. Reacția neașteptată a prințesei Charlotte în momentul când i-a văzut pe Kate și William sărutandu-se

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies