VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Ozana Barabancea a vorbit despre cum și-ar fi imaginat viața dacă mama ei ar fi trăit.

Ozana Barabancea, una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto și soliste de jazz de la noi din țară, este o personalitate TV și membră a juriului unui show de televiziune, în care nenumărate vedete se întrec în transformări pentru a imita artiști din străinătate și nu numai.

Este cunoscută pentru versatilitatea din muzică, abordând diverse genuri precum operă, pop și jazz, iar aceasta are o carieră de succes și se bucură de faptul că fiica ei îi calcă pe urme.

De fiecare dată când este invitată într-un spectacol sau în cadrul unei emisiuni televizate, Ozana reușește să surprindă nu doar prin vocea sa, ci și prin aparițiile impecabile, fiind dedicată în totalitate pentru tot ceea ce face și pentru performanțele pe care le-a avut de-a lungul timpului în lumea artistică.

Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama în adolescență

Citește și: Ce poartă întotdeauna Ozana Barabancea în sutien, pentru a avea noroc? „El are efecte miraculoase. Când merg la o negociere, îmi pun în sân.”

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Nu cred că soția lui ar fi fericită să mă vadă pe mine în preajmă!” Ozana Barabancea, adevărul despre relația cu fostul soț și actuala lui parteneră! Cum se înțelege artista cu Sorin Terinte

Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, profesoara de canto a vorbit despre foarte multe aspecte din viața ei personală și profesională și a fost întrebată cum ar fi arătat parcursul ei dacă mama artistei nu s-ar fi stins din viață când aceasta avea 14 ani. Mărturisește că ar fi ajuns cu siguranță solistă la operă, deoarece vede în jurul ei, la colegi, cât de importantă este susținerea ambilor părinți.

Aceasta a mai spus că probabil și-ar fi făcut și studiile la timp, însă nu s-a dat bătută niciodată și nici nu are de gând să facă acest lucru cu planurile de viitor. 

„Cred că aș fi ajuns cu siguranță o solistă la operă. (Nr. Dacă nu își pierdea mama la 14 ani). Aș fi avut un sprijin, un sprijin moral. Eu mă uit la colegele mele și îmi dau seama cât de mult muncesc și cât de greu este, cât de multă nevoie, nevoie imensă de susținere și susținerea ambilor părinți.

Cred că aș fi făcut și facultatea la timpul potrivit, eu am făcut-o pe sărite, dar important e că nu m-am dat bătută și nici n-o să mă dau vreodată.”, a spus Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Nu cred că soția lui ar fi fericită să mă vadă pe mine în preajmă!” Ozana Barabancea, adevărul despre relația cu fostul soț și actuala lui parteneră! Cum se înțelege artista cu Sorin Terinte

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies