VIDEO Gheorghe Turda, despre eforturile de a o ajuta pe soția lui să trăiască, în ciuda diagnosticului ei. “Am luptat pentru sănătatea ei și să o mențin în viață 22 de ani.”

VIDEO Gheorghe Turda, despre eforturile de a o ajuta pe soția lui să trăiască, în ciuda diagnosticului ei. “Am luptat pentru sănătatea ei și să o mențin în viață 22 de ani.”
VIDEO Gheorghe Turda, despre eforturile de a o ajuta pe soția lui să trăiască, în ciuda diagnosticului ei. “Am luptat pentru sănătatea ei și să o mențin în viață 22 de ani.”

Gheorghe Turda a vorbit despre momentul în care soția lui s-a îmbolnăvit și eforturile uriașe prin care și-a dorit să o țină în viață.

Gheorghe Turda are o poveste uluitoare atunci când vine vorba despre cariera artistică, iar melodiile sale au răsunat pe zeci de scene din țară și din afară. La fel de uimitoare este și povestea de viață atunci când vine vorba de familie și soția lui, acesta având de fiecare dată doar cuvinte de laudă despre cea cu care a mers de mână prin viață nenumărați ani. Invitat în cadrul unui interviu pentru canalul de YouTube WOWnews, artistul a vorbit despre ce anume a declanșat boala soției sale și efortului de a o ține în viață cât mai mult

timp alături de el. A străbătut țările în lung și în lat pentru a găsi un tratament potrivit ei, iar în momentul în care a ajuns în America, un medic i-a spus exact cât mai are de trăit, iar inevitabilul s-a produs, într-adevăr, după cei 22 de ani.  „Da, soția, din cauza efortului câteodată suprauman pe care îl făcea pe scenă ca dansatoare, ca balerină, s-a declanșat leucemia, în ‘87.
Am luptat pentru sănătatea ei și să o mențin în viață 22 de ani. Am dus-o la tratament în Europa, peste tot, în Austria, în Germania, am dus-o în America, până la Los Angeles. Și acolo am găsit un doctor care a tratat-o, a consultat-o și mi-a spus că va trăi încă 22 de ani. Exact ce a spus medicul acela, atât a mai trăit. Exact 22 de ani. După 22 de ani nu s-a mai putut, a decedat.”
, a mărturisit Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda, despre viața fără soția lui

Citește și: Ce i-a cerut tatăl lui Gheorghe Turda să îi aducă artistul din primul turneu. Cei de la Vamă au rămas surprinși: “Îmi făceam o listă ce să le aduc celor de acasă.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Gheorghe Turda se menține în formă la 76 de ani! Artistul se ocupă de treburile gospodărești! „Eu sunt foarte ordonat. Știu să îmi gătesc cu mâna mea, știu să fac curat în casa mea.”

Gheorghe Turda a mai mărturisit că viața lui a fost foarte grea după ce soția lui s-a stins din viață, însă ulterior a încercat să echilibreze acest lucru în familie și să fie mereu alături de fiicele lui, de gineri, dar și de nepoți.

Grea (nr. a fost viața lui după decesul soției). Am rămas la un principiu, că singurătatea ucide. De aceea, am reușit cât am putut, mai mult nu s-a putut, să mă echilibrez în viața de familie, mai ales cu fetele mele, cu ginerii mei, de o corectitudine extraordinară în familia lor.  Am trei nepoți, o nepoată și doi băieți, talentați foc.”, a mai spus îndrăgitul artist.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Strigătul de ajutor al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel: ”Nu sunt deloc bine”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies