VIDEO În ce moment din copilărie s-ar întoarce Ozana Barabancea. „Atunci mi-am dat seama că mă iubește mult și atunci aș vrea să mă întorc.”

VIDEO În ce moment din copilărie s-ar întoarce Ozana Barabancea. „Atunci mi-am dat seama că mă iubește mult și atunci aș vrea să mă întorc.”
VIDEO În ce moment din copilărie s-ar întoarce Ozana Barabancea. „Atunci mi-am dat seama că mă iubește mult și atunci aș vrea să mă întorc.”

Ozana Barabancea a rememorat cu emoție momentul din copilărie în care s-ar întoarce.

Ozana Barabancea, cunoscuta solistă de jazz și profesoară de canto, cu o carieră de succes în spate, fiind și juratul unei emisiuni de transformări ale vedetelor, își deschide sufletul și vorbește despre activitatea profesională, dar și despre viața personală. Pe lângă cariera sa muzicală, artista este cunoscută și pentru aparițiile sale în emisiuni televizate și din activitatea corului Operei Naționale din București.

În ce moment din copilărie s-ar întoarce Ozana Barabancea

Citește și: VIDEO Ar mai face Ozana Barabancea pasul spre căsătorie? Ce fel de soție a fost pentru fostul partener. “Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună.”

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, profesoara de canto a vorbit despre lucrurile pe care le-a ținut departe până acum de ochi urmăritorilor. Astfel, întrebată în ce momente din copilărie s-ar întoarce, aceasta are în minte clipa în care a picat la un examen teoretic la muzică, bazându-se în acea perioadă doar pe talentul ei. Solista de jazz își amintește și de faptul că mama sa i-a cumpărat un pian, însă recunoaște că nu aprecia atunci acele lucruri.

Cu toate acestea, și-a dat seama cât de mult o iubește, iar dacă ar fi să se întoarcă în trecut, acela ar fi unul din momentele pe care ar vrea să-l retrăiască. 

„M-aș întoarce în momentul în care mama mea, foarte elegantă și foarte frumoasă, cu un buchet de flori în mână, se duce la directorul școlii de muzică să mă treacă, totuși. Pentru că eram “Brânză bună în burduf de câine” și nu am mai vrut să studiez, mă bazam doar pe talent.

La un moment dat, evident că m-au căzut la examen și atunci a fost un moment în care mi-am dat seama cât de mult mă iubește mama și cât de mult a crezut în mine. Mi-a cumpărat și un pian cu coadă, superb și foarte bun, foarte folositor și nu apreciam lucrurile astea. Dar în momentul în care se ducea și bătea la ușă, cu prestanța de rigoare, cu pălăria pe cap și a optat să mă întoarcă înapoi, atunci mi-am dat seama că mă iubește mult și atunci aș vrea să mă întorc.
”, a spus Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies