VIDEO Iuliana Tudor a povestit despre experiența pe care a avut-o, în prezența marelui artist, Florin Piersic: „Este genul de personalitate pe care o avem o dată în viață, nu va mai fi un alt Florin Piersic.”

VIDEO Iuliana Tudor a povestit despre experiența pe care a avut-o, în prezența marelui artist, Florin Piersic: „Este genul de personalitate pe care o avem o dată în viață, nu va mai fi un alt Florin Piersic.”
VIDEO Iuliana Tudor a povestit despre experiența pe care a avut-o, în prezența marelui artist, Florin Piersic: „Este genul de personalitate pe care o avem o dată în viață, nu va mai fi un alt Florin Piersic.”

Iuliana Tudor a povestit despre experiența pe care a avut-o cu Florin Piersic, atunci când au filmat împreună.

Iuliana Tudor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, de la noi din țară. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, acolo unde a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața sa personală, dar și de cea profesională. Aceasta a povestit despre experiența pe care a avut-o, atunci când a trebuit să filmeze alături de marele Florin Piersic.

Iuliana Tudor a fost impresionată de întâlnirea pe care a avut-o cu Florin Piersic

Citește și: Iuliana Tudor, invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 23:00, la Kanal D

iuliana tudor emisiune
Iuliana Tudor a povestit despre experiența pe care a avut-o, în prezența marelui artist, Florin Piersic[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Iuliana Tudor, încercată de durere în ziua aniversării mamei sale! Prezentatoarea TV este cuprinsă de dor: „Mi-e dor și încă doare.”

Invitată recent în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", Iuliana Tudor a fost întrebată, printre altele, dacă a fost vrăjită de marele Florin Piersic, în momentul în care au filmat împreună. Cu un mare zâmbet pe buze, prezentatoarea TV a menționat câteva detalii care au impresionat-o cu adevărat la marele artist.

Denise Rifai:" Pentru rolul de prezentator al unei emisiuni, inițial a fost dorit Florin Piersic, însă, vă citez: „Managementul a spus așa: Iuliana Tudor și Elise Stan se pricep la folclor, hai să mergem totuși pe o rețetă cât

de cât sigură”. Nu știm dacă rețeta sigură avea legătură cu durata discursurilor lui Florin Piersic sau cu faptul că maestrul vine la program în ritmul său, ardelenesc, cert este însă că ați fost aleasă dumneavoastră pentru a fi gazda show-ului, iar îndrăgitul actor s-a numărat printre invitați, în stilul său caracteristic, v-a spus așa: „Ești isteață, dulce, prietenoasă, faină ca muiere, ai umor, ceea ce arată că ești și inteligentă, dar ca să sintetizăm: îți merge gura mai repede și mai nobil decât unuia pe care îl cunosc destul de bine.
Să știi fată Iuliano Tudorico, că eu pe tine... te iubesc!”. Urmează întrebarea: „V-a vrăjit Florin Piersic?

Citește și: Cine este personajul principal din „Inimă rebelă”, serialul care are premiera miercuri, la 20:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...- stirilekanald.ro

Iuliana Tudor: „Categoric! Nu, nu cred că există cineva care să nu se lase vrăjit, acesta e cuvântul... de carisma lui, de felul în care știe să-ți fie prieten în cinci minute, de profesionalismul lui, pentru că ați spus, da poate că nu e cel mai disciplinat, nu știu asta. La noi la emisiune a fost, nu punctual, a venit înainte în fiecare zi, am lucrat trei zile pentru un show special(...)

și lucrul la acel program, timp de... să nu exagerez, 10 ore de filmare, iar pe la zece seara spunea: „Păi ce faceți ciocoflenderilor, ați obosit?”. Noi ne văitam, care mai de care și dânsul avea o energie și o poftă de a face. A venit cu mare bucurie și în numele prieteniei pe care o avea cu Titus Munteanu și pentru noi, a văzut ce faină e echipa... iar vedeți, vraja aceasta cred că are legătură in primul rând cu faptul că el este irepetabil, este genul de personalitate pe care o avem o dată în viață, nu va mai
fi un alt Florin Piersic, si atunci, pentru mine, o tânără care era atunci la microfonul divertismentului, emoționată pentru că nu știam nici cât să vorbesc, cum să dozez, cât să las, cât trebuia să păstrez echilibrul în cadrul emisiunii. A fost un examen, așa l-am simțit, întâlnirea cu Florin Piersic, pentru mine, a fost un examen pe care, după acele trei zile, mi-a spus că l-am trecut cu brio.”
, a declarat Iuliana Tudor.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Iuliana Tudor, încercată de durere în ziua aniversării mamei sale! Prezentatoarea TV este cuprinsă de dor: „Mi-e dor și încă doare.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, surprinsă de Alin Oprea în costum de baie în vacanța din Tenerife. Cum arată cea care i-a schimbat viața artistului

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este personajul principal din „Inimă rebelă”, serialul care are premiera miercuri, la 20:00, la Kanal D

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies