VIDEO Julia și Patrick, discuție în camera roșie despre afirmațiile lui Robi din Casa Iubirii. “Tot ce a făcut este cu mâna lui.”

VIDEO Julia și Patrick, discuție în camera roșie despre afirmațiile lui Robi din Casa Iubirii. “Tot ce a făcut este cu mâna lui.”
VIDEO Julia și Patrick, discuție în camera roșie despre afirmațiile lui Robi din Casa Iubirii. “Tot ce a făcut este cu mâna lui.”

Julia și Patrick au avut o discuție despre comportamentul lui Robi din ultima perioadă.

Julia și Patrick au avut o discuție în camera roșie despre comportamentul lui Robi din ultima perioadă, mai ales că el a mărturisit că nu mai crede în prieteniile din casă. Julia este de părere că s-a pus singură în niște ipostaze extrem de proaste și că și-a făcut-o cu mâna lui.

Julia și Patrick, discuție în camera roșie despre afirmațiile lui Robi din Casa Iubirii[Sursa foto: Captură KANAL D]

Julia: Ce să-i fac? Îmi pare rău de el.

Se pune, din păcate, singur, în niște ipostaze extrem de proaste. Sincer, a cam gafat-o în ultimele zile și oricât de drag mi-ar fi și aici în casă, să știu că e aici, nu mi-e indiferent.

Patrick: Clar.

Julia: Dar…

Patrick: Zici că este făcut cu mâna lui?

Julia: Da, tot ce a făcut este cu mâna lui.

Patrick: Nu știu de ce, dar și eu spun, și cu declarațiile făcute de el.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Julia: Asta am vrut să te întreb..

Patrick: Trece printr-o perioadă și probabil simte că nu e nimeni lângă el.

Julia: Păi când a avut cine să fie lângă el, și-a bătut joc, scuze. Două la număr.

Patrick:  Din punct de vedere al prieteniilor.

Julia: Am înțeles.

Nu are cum să mai fii cu el. Tu ești oarecum direct implicat în subiectul cu Virginia.

Julia nu crede că Patrick are vreo vină în subiectul legat de Virginia

Citește și: VIDEO Robi nu mai crede în prieteniile din competiție. Ce l-a făcut să îi privească pe colegi cu alți ochi. “Dacă cineva îți spune ceva ce îl deranjează, înseamnă că nu îți mai este prieten?”

Julia și Patrick, discuție în camera roșie despre afirmațiile lui Robi din Casa Iubirii[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Citește și: VIDEO Robert și Giuly dezbat triunghiul amoros dintre Virginia, Robi și Patrick:„Mi se pare urât din partea lui Patrick. De acolo a pornit tot, din cauza faptului că s-a dus la Robi și i-a spus.”

Patrick nu înțelege unde anume a greșit în subiectul cu Virginia de Robi a spus că a lăsat o portiță deschisă către ea, însă Julia spune că nu a făcut absolut nimic și că nici ea.

Blonda este de părere că în spatele zâmbetului Virginiei s-ar ascunde ceva, iar cum nu are curaj să întrebe băieții, le vede pe fete ca fiind vinovate de tot ce crede el.

Patrick: Dar eu ce am făcut în subiectul acesta cu Virginia?

Julia: Tu nu ai făcut absolut nimic.

Patrick: Și consider că nici ea. Asta am vorbit și cu Virginia când ne-am întâlnit, că noi asta facem dintotdeauna.

Julia: Știu, doar că până acum nu a văzut asta. Probabil a văzut e cu mine, nu o să-și permit niciodată Virginia. Dar mă gândesc că este posibilitatea ca după zâmbetul mare și frumos al Virginiei pe care îl afișa, el să se fi gândit că poate tu ai plusat undeva și Virginia la fel. Iar el niciodată nu o să se certe cu tine sau cu Sebastian. El a dat în fete de fiecare dată, când a avut ocazia, a dat în noi, nu în voi.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Moldo simte o barieră între el și Teodora! Cum vede Teodora lucrurile: „Nu vreau să rămân cu dezamăgirea aceea că mi-am făcut planuri și nu a fost să fie.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies