VIDEO Julia și Robi, discuție tensionată în Casa Iubirii, după ce noua concurentă a stat de vorbă cu băieții. „Ești o persoană neimportantă pentru mine.”

VIDEO Julia și Robi, discuție tensionată în Casa Iubirii, după ce noua concurentă a stat de vorbă cu băieții. „Ești o persoană neimportantă pentru mine.”
VIDEO Julia și Robi, discuție tensionată în Casa Iubirii, după ce noua concurentă a stat de vorbă cu băieții. „Ești o persoană neimportantă pentru mine.”

Julia și Robi au ajuns din nou în pragul certurilor.

Mihaela s-a reîntors în Casa Iubirii, iar Julia nu a fost foarte încântată să vadă acest lucru, deoarece nu s-a înțeles bine cu tânăra cât timp aceasta a fost în emisiune. Prima vizită a acesteia fost în casa fetelor, iar când a ajuns în casa băieților, Julia a ascultat discuția Mihaelei cu ei și a început să se revolte pe Robi. Astfel, cei doi au avut mai multe schimburi de replici, iar Robi a ținut să îi atragă atenția despre faptul că nici după un an nu a încheiat conflictele pe care le-ar fi avut cu Mihaela în emisiune.

Robi: La ea e imposibil să schimbe starea sau părerea despre altcineva, că ea poartă treaba asta, înțelegi? Eu cu Gagea am avut niște discuții, nu am plecat supărați pe aici. Tu ai un an de când ții treaba asta.

Julia: Ai uitat când dădeai cu pumnii prin scaune pe aici din cauza lui Gagea și tu...

Robi: Așa îmi vărs eu nervii.

Julia: Așa îți verși tu nervii?

Robi: Ca să nu îmi vărs nervii pe altcineva, da, dau în chestii. Mă descarc altfel, Julia.

Julia: Bine, scutește-mă.

Robi: Tu ai vrut să îl iei la pumni, despre ce vorbim?

Julia: Și? Măcar îmi păstrez în continuare aceeași atitudine față de Gagea și nu îi pup picioarele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Robi: Nu, eu mă înțeleg bine cu toți băieții.

Julia: Ești fanul lui. Ia exemplu de la el, vei fi bine în viață.

Robi îi spune Juliei că este o persoană neimportantă pentru el

Citește și: VIDEO Mihaela revine în Casa Iubirii. Julia nu s-a arătat foarte încântată să o vadă! „Nu îmi aduc aminte să ne fi înțeles!”

Fete Casa Iubirii
Fete Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Robi este cuprins de gelozie? Ce compliment i-a făcut Teodora noului concurent și ce l-a deranjat pe tânăr. “Cred că Teo ascunde ceva.”

Discuția dintre cei doi concurenți a degenerat, iar Julia îi amintește că același lucru a făcut și Robi cu Gagea sau cu Sebastian, când l-a votat pe tânăr să plece acasă.

Robi: Eu nu trebuie să iau exemplu de la nimeni, că am fost bine cu mine tot timpul. Pentru simplul fapt că îmi place de Gagea cum am evoluat și face pe toată lumea să râdă, binedispune pe toată lumea, nu cred că e un lucru rău. Vii cu o stare proastă de acasă.

Julia: Vezi că mâine îl votezi și pe el să plece acasă.

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să nu faci pentru a nu atrage ghinionul- stirilekanald.ro

Robi: Cine îl votează?

Virginia: Tu, că îl votezi  cum ai făcut cu Sebastian.

Robi: Aaa, uite ce îmi aruncă mie! Julia, tu îți cauți ceartă cu mine sau materiale?

Julia: Eu? Cine vorbește de tine? Tu vorbești toată ziua de mine.

Robi: Doamne ferește, Julia! Ce aș putea să vorbesc eu de tine? Ești o persoană neimportantă pentru mine.

Julia: Se vede.

Robi și Julia
Robi și Julia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Patrick, Moldo și Robi, discuție despre noul concurent. Robi îl vede potrivit pentru Virginia, însă Gagea îl contrazice. „E bărbat bine.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Ce spune Cristina Bâtlan despre momentele inevitabile de tensiune de zi cu zi? „Să inspirăm și expirăm și să înțelegem că ele sunt trecătoare”

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Casa iubirii, apariție de senzație în platoul emisiunii! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurentelor! Care este marele ei regret

Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire


Cookies