VIDEO Medana Oprea, despre cea mai mare durere cu care partenerul ei de viață, Alin Oprea, a crescut. „Am simțit că în momentul în care l-am întâlnit pe Alin, căutările mele au luat sfârșit”

VIDEO Medana Oprea, despre cea mai mare durere cu care partenerul ei de viață, Alin Oprea, a crescut. „Am simțit că în momentul în care l-am întâlnit pe Alin, căutările mele au luat sfârșit”
VIDEO Medana Oprea, despre cea mai mare durere cu care partenerul ei de viață, Alin Oprea, a crescut. „Am simțit că în momentul în care l-am întâlnit pe Alin, căutările mele au luat sfârșit”

Medana Oprea a vorbit despre parcursul relației cu artistul Alin Oprea, dar și cea mai mare durere pe care acesta o are încă din copilărie.

Medana și Alin Oprea și-au găsit liniștea unul lângă celălalt, în ciuda tuturor discuțiilor neterminate din trecutul artistului. Aceștia au trecut împreună peste numeroase obstacole, iar în cadrul emisiunii Follow us, Medana vorbit despre cea mai mare durere a lui Alin, dar și cât de important a fost ca în acele momente să nu îl dezamăgească.  “Pentru el, durerea cea mai mare a fost întotdeauna faptul că a crescut fără tată.

Și mi-a spus așa. Eram la un drum lung de la Timișoara spre Satu Mare. Mi-a spus că ceea ce i-a lipsit cel mai mult în copilăria lui a fost un tată care să-l ducă în spate. În acel moment, eu am înțeles că am o misiune foarte importantă în viața lui și că, dacă mi-o asum, nu mai am șansa și dreptul să fiu unul dintre oamenii care să-l dezamăgească.
Dacă mă duc cu el la drum, o fac pentru totdeauna sau puteam să renunț atunci.”,
a spus Medana Oprea.

Medana Oprea, despre parcursul relației alături de cunoscutul artist

Citește și: Medana Oprea, răspuns dur după declarațiile fostei soții a lui Alin Oprea: „Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru?”

Medana Oprea
Medana Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu este un tată mândru de copiii lui: „Tu dai în băiatul tău în ziua nunții și eu plâng toată noaptea.”

Partenera lui de viață spune că și-a asumat foarte multe roluri în momentul în care a intrat în viața lui, iar drumul a fost unul foarte dificil, pe care nu-l recomandă nimănui.

Astfel, tot ceea ce se întâmplă acum și discuțiile care au apărut în jurul lor nu mai înseamnă nimic pentru ei.  “Mi-am asumat rolul de tată, de mama, de iubită, de amantă, de soție, de copil, de absolut tot și în momentul în care chiar ai capacitatea să iubești un om cu adevărat, pentru că e o situație extrem de dificilă pe care sincer nu o recomand și altor femei, decât dacă au convingerea că și-au găsit sufletul pereche și bărbatul vieții lor.
Eu am simțit că în momentul în care l-am întâlnit pe Alin, căutările mele au luat sfârșit. Drumul a fost atât de dificil, iar acum, ceea ce se întâmplă, e ca apa sfințită. Nici nu ne încurcă, nici nu ne ajută. Ba din potrivă, poate chiar ne-a ajutat la un capital de imagine și mai mare. Și dacă au reușit să trecem peste momentele dificile care au avut loc în urmă cu trei ani, în patru ani…”
,
a mai adăugat partenera de viață a lui Alin Oprea.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

Medana Oprea
Medana Oprea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Medana Oprea, răspuns dur după declarațiile fostei soții a lui Alin Oprea: „Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Verdict final în cazul tragediei din Grădina Botanică din Craiova. Câți ani va sta după gratii ucigașul Melisei

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este și câți ani are Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”! Iată cum arăta aceasta în urmă cu un deceniu

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies