VIDEO Ozana Barabancea, despre tratamentul cu lipitori, dar și cum o intervenție chirurgicală ar fi putut să îi pună viața în pericol. „Senzația pe care o am este de liniște, de fericire!”

VIDEO Ozana Barabancea, despre tratamentul cu lipitori, dar și cum o intervenție chirurgicală ar fi putut să îi pună viața în pericol. „Senzația pe care o am este de liniște, de fericire!”
VIDEO Ozana Barabancea, despre tratamentul cu lipitori, dar și cum o intervenție chirurgicală ar fi putut să îi pună viața în pericol. „Senzația pe care o am este de liniște, de fericire!”

Cunoscuta solistă de jazz a vorbit de ce apelează la tratamentul cu lipitori, dar și cum o intervenție chirurgicală putea să îi pună viața în pericol.

Ozana Barabancea, cunoscuta solistă de jazz și profesoară de canto, cu apariții impecabile de fiecare dată, nu ezită să povestească în interviurile sale despre momentele în care a ajuns să pășească în cabinetele chirurgilor și esteticienilor. Aceasta nu s-a ferit niciodată din a povesti schimbările pe care și le-a dorit atunci când ceva a nemulțumit-o la propria persoană.  Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artista a vorbit despre un tratament cu lipitori la care apelat o perioadă, iar senzația pe care o avea în acele momente era de fericire și liniște. 

„Pe față nu mi-am pus, îmi puneam pe buric. (nr. Lipitori) Trebuie să reiau acest tratament. Este senzațional. Are peste 111.000 de aminoacizi, iar senzația pe care o am în momentul în care mi-am pus lipitoarea pe buric, la 10 minute, este de liniște, de fericire, de beatitudine, este senzațional.”, a spus Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea, despre cum o operație la nas i-a pus viața în pericol

Citește și: VIDEO Ozana Barabancea, despre momentele în care a apelat la Dumnezeu. De câte ori a fost salvată de Divinitate. „Am niște probleme de rezolvat. Încă nu am promis pentru că nu știu ce să promit”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO Ar mai face Ozana Barabancea pasul spre căsătorie? Ce fel de soție a fost pentru fostul partener. “Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună.”

Solista de jazz a vorbit și despre operația la nas, din cauza faptului că nu mai putea să respire. Intervenția ar fi putut să-i pună viața în pericol, în urma unui incident, deoarece fașele de după operație i-au ajuns în gât. Artista a mărturisit că a fost o necesitate, nu o preferință estetică în a face acea operație. Ozana are mereu grijă la fiecare apariție a ei, iar atunci când pășește pe scenă sau este invitată în emisiuni TV, surprinde nu doar prin voce, ci și prin stilul inconfundabil.

  „Mi-am făcut o operație la nas, dar nu este estetică. Mi-am făcut în 1993 pentru că nu respiram bine. Și am zis că dacă tot sunt pe masa de operație și dacă poate să-mi îmbunătățească nasul, să o facă. Și a fost o operație îngrozitor de grea pentru că era să mor. Mi-au căzut fașele din spate, iar eu atunci puteam să mă sufoc și a trebuit să deschid gura foarte mare, să bag mâna efectiv și să le trag.

Vreo 5 m, pe ambele nări. A fost groaznic.”, a mai spus profesoara de canto.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Ar mai face Ozana Barabancea pasul spre căsătorie? Ce fel de soție a fost pentru fostul partener. “Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies