VIDEO Rețeta de tiropita a Alinei Laufer: „Astăzi o să facem un preparat cu specific grecesc! Vom face tiropita.”

VIDEO Rețeta de tiropita a Alinei Laufer: „Astăzi o să facem un preparat cu specific grecesc! Vom face tiropita.”
VIDEO Rețeta de tiropita a Alinei Laufer: „Astăzi o să facem un preparat cu specific grecesc! Vom face tiropita.”

Află din rândurile următoare cum prepară blondina rețeta sa de tiropitana.

Alina Laufer este o mămică și o gospodină iscusită. Frumoasa brunetă are doi gemeni la vârsta la care descoperă lumea, cărora trebuie să le prepare mereu cele mai gustoase mâncăruri, într-un timp record, astfel încât să poată petrece cât mai mult timp cu aceștia. Astfel, vedeta a învățat de-a lungul timpului numeroase rețete gustoase și rapide, pe care le împărtășește cu oamenii de acasă, prin intermediul rubricii „Să crești mare!”, difuzată la Știrile Kanal D.

De data aceasta, Alina Laufer a venit în fața telespectatorilor și le-a prezentat o rețetă de tiropita, un preparat delicios cu specific grecesc.

Astăzi o să facem un preparat cu specific grecesc.Vom face tiropita .”, a spus vedeta pe YouTube.

Rețeta Alinei Laufer de tiropita

Citește și: VIDEO Somon marocan, pregătit după rețeta Alinei Laufer: „Este o mâncărică de somon, care este chiar mai bună a doua zi decât imediat ce o facem. Rezistă foarte bine la frigider!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Pui la cuptor cu citrice și ierburi, pregătit de Alina Laufer: „Arată și miroase spectaculos. Puteți să o serviți cu un piure de cartofi, o sălățică lângă, cu pâine proaspătă!”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de vedetă, pentru prepararea acestui desert ai nevoie de doar 4 ingrediente:

  • foi fine de plăcintă;
  • brânză feta;
  • ulei de măsline;
  • gem de portocale/miere.

Mod de preparare:

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar acest preparat se gătește foarte repede și nu necesită prea mult efort. Astfel, aveți un desert delicios și gustos, pregătit în timp record.

O să iau foile. De fiecare dată când lucrați cu foile acestea de plăcintă, să aveți grijă să lucrați repede sau să le acoperiți, pentru că ele se usucă foarte repede și foarte tare.

Stropim bine cu ulei de măsline, punem foaia următoare. Așezăm aici bucata de feta și o împăturim, astfel încât să formăm un pachețel. Pun puțin ulei de măsline în tigaie și așezăm tiropita. Cât este încă fierbinte, o să presărăm acest gem pe ea. Combinația de sărat cu dulce este imbatabilă
.”, a explicat Alina Laufer in cadrul Știrilor Kanal D.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Secretul doamnei Coco de pe TikTok , pentru pregătirea chiftele. Ingredientul pe care îl adaugă în amestecul de carne. “La tocături pun întotdeauna.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ciclonul Boris face prăpăd în România! Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe zone sunt inundate

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies