VIDEO Roberta și Moldo, deranjați de faptul că Antoni nu recunoaște relația avută cu Rebecca. Ce spune bruneta despre acest lucru. „A venit aici și plângea, iar eu tot pentru el am sărit.”

VIDEO Roberta și Moldo, deranjați de faptul că Antoni nu recunoaște relația avută cu Rebecca. Ce spune bruneta despre acest lucru. „A venit aici și plângea, iar eu tot pentru el am sărit.”
VIDEO Roberta și Moldo, deranjați de faptul că Antoni nu recunoaște relația avută cu Rebecca. Ce spune bruneta despre acest lucru. „A venit aici și plângea, iar eu tot pentru el am sărit.”

Roberta și Moldo au discutat în casă despre faptul că Antoni nu recunoaște relația avută cu Rebecca.

Antoni și Rebecca nu mai sunt împreună, iar de când noua concurentă a intrat în casă, Criss, privirile s-au îndreptat spre ea, după ce a spus că misterul tânărului o atrage. Rebecca spune că nu este ea vinovată pentru acest lucru și putea să fie oricare altă fată în locul ei. Alexandra, Roberta și tânăra au avut o discuție afară în care au vorbit despre faptul că Antoni nu recunoaște relația avută cu ea.

Rebecca: Eu nu mai vreau să vorbim despre subiectul acesta. Nu vreau să zică acum că sunt răutăcioasă și că nu vreau să o bag în seamă. Eu nu am treabă și cum i-am spus și ieri, dacă nu erai tu, erai alta. Nu e ca și acum aș avea ce să am cu ea. Eu am treabă pur și simplu cu el că nu e asumat, atât.

Și că vorbește urât.

Roberta: Mi se pare urât. Spui că nu ai avut o relație. Ai avut o relație, că în afară dacă ieși cu o fată și se întâmplă niște lucruri...

Alexandra: Foarte urât.

Rebecca: Mi se pare foarte urât să spui chestia asta, mai ales când s-a aflat situația de la club.

Mai ales că a venit aici și plângea, iar eu tot pentru el am sărit și m-am lăsat pe mine. Am lăsat faptul că pe mine mă durea ce am văzut, m-am lăsat pe mine, le-am zis și oamenilor în nu știu câte episoade: “Vă rog să nu judecați”, am fost lângă el.

Moldo îi reproșează lui Antoni faptul că nu recunoaște relația avută cu Rebecca

Citește și: VIDEO Rebecca, discuție despre noua concurentă. Tânăra este de părere că se potrivește cu Antoni. “Eu nu dansez așa la televizor.”

Antoni
Antoni[Sursa foto: Captură VIDEO]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Criss, noua concurentă din Casa Iubirii, intrată pentru Antoni? Ce spune tânăra despre Rebecca. „Din ce am văzut la televizor, a fost doar ceartă și scandal.”

Același lucru a spus și Moldo în Casa Băieților și i-a atras atenția că atâta timp cât au existat sentimente între ei, lucrurile au stat altfel. Antoni spune ca relație nu a fost oficializată.

Moldo: Tu spui că nu ai avut o relație, deși ai fost îndrăgostit, ai avut sentimente foarte mari, ți-a plăcut foarte mult și susții că nu ai avut o relație.

De ce spui treaba asta? Eu la asta mă refer.

Antoni: Pentru că nu s-a oficializat o relație.

Moldo: Doar din gură?

Robi: Le spui sub formă de reproș.

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Antoni: Orice ceartă cu Rebecca…

Robi: Se lasă cu reproșuri.

Antoni: Asta zic.

Moldo
Moldo[Sursa foto: Captură VIDEO]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Criss, noua concurentă din Casa Iubirii, intrată pentru Antoni? Ce spune tânăra despre Rebecca. „Din ce am văzut la televizor, a fost doar ceartă și scandal.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies