VIDEO Sacrificiile pe care Emilia Ghinescu le-a făcut pentru copiii săi! „Am renunțat la tot doar să am copiii. Nu am cerut pensie alimentară.”

VIDEO Sacrificiile pe care Emilia Ghinescu le-a făcut pentru copiii săi!  „Am renunțat la tot doar să am copiii. Nu am cerut pensie alimentară.”
VIDEO Sacrificiile pe care Emilia Ghinescu le-a făcut pentru copiii săi! „Am renunțat la tot doar să am copiii. Nu am cerut pensie alimentară.”

Interpreta de muzică populară a vorbit despre cât de mult și-a dorit să obțină copiii în urma divorțului.

Emilia Ghinescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de George Turcu. Cei doi s-au căsătorit pe vremea în care artista avea 18 ani și au întemeiat o familie frumoasă alături de cei doi copii ai lor, Andrei și Erika. Cu toate acestea, în urmă cu mai bine de 14 ani, artista și fostul său soț au decis să meargă pe drumuri separate.

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive, Emilia Ghinescu a vorbit despre singurul lucru pe care și l-a dorit în urma

divorțului de fostul soț.

Citește și: VIDEO Emilia Ghinescu vorbește despre vremurile grele din viața sa: „Eram singură și au fost momente în care nu știam de unde să fac rost de bani să îmi plătesc anumite rate.”

Sacrificiile pe care Emilia Ghinescu le-a făcut pentru copiii săi
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Emilia Ghinescu și-a cunoscut tatăl natural la înmormântare. Motivul pentru care nu și-a condus tatăl vitreg pe ultimul drum. “Ciudat să-ți cunoști tatăl, mort fiind.”

Emilia Ghinescu a luptat pentru a avea copiii alături de ea

Sacrificiile pe care Emilia Ghinescu le-a făcut pentru copiii săi
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Instagram]

Interpreta de muzică populară a suferit mult atunci când a trebuit să îi dea fiului său vestea că divorțează de tatăl lui.

La vremea respectivă, Andrei avea 12 ani și nu a înțeles prea bine de ce părinții lui trebuie să se despartă. Cu toate acestea, Emilia Ghinescu și-a luat inima în dinți și a hotărât să pună punct mariajului în care nu se mai simțea fericită. În urma divorțului, singura dorință a artistei a fost să primească custodia exclusivă a copiilor.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

A fost cel mai greu moment din viața mea. Eu îmi iubesc copiii ca pe ochii mei din cap. Am renunțat la tot doar să am copiii. Nu am vrut absolut nimic. Eu nu m-am certat cu fostul meu soț, nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, doar de dragul copiilor. Doar să îi am pe ei, să nu îi despart, să îmi rămână amândoi mie.

Cei doi copiii mi-au rămas mie amândoi prin hotărâre judecătorească, custodie totală și definitivă. Eu nu aveam nevoie să îl întreb pe el când ieșeam cu copiii din țară sau când făceam ceva cu ei, pentru că îmi erau dați mie. Nu i-am cerut niciodată nimic, nu ne-am certat niciodată din punctul de vedere al banilor. Mama din nou m-a acuzat și m-a certat că sunt și copiii lui și trebuie să îi crească și să le dea bani.
Am lăsat-o în pace și i-am spus că eu de dragul copiilor vreau să fie liniște.
”, a povestit artista.  



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

VIDEO Giovanni Becali, viață liniștită la 73 de ani! Cum se menține celebrul impresar în formă? „5 km în fiecare dimineață. Fac un control cardiolog în fiecare an.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies