VIDEO Secretul Alinei Laufer pentru limonada de casă. “Va fi și foarte aspectuoasă, pe lângă că o să fie foarte gustoasă.”

VIDEO Secretul Alinei Laufer pentru limonada de casă. “Va fi și foarte aspectuoasă, pe lângă că o să fie foarte gustoasă.”
VIDEO Secretul Alinei Laufer pentru limonada de casă. “Va fi și foarte aspectuoasă, pe lângă că o să fie foarte gustoasă.”

Vedeta a dezvăluit secretul pentru o limonadă de casă delicioasă și foarte aspectuoasă.

Alina Laufer pregătește de fiecare dată rețete delicioase pentru toți iubitorii preparatelor simple și rapide. De la mic dejun, la gustări, deserturi, prânz sau cină, aceasta dezvăluie trucurile pe care le folosește în bucătărie pentru a reuși să vă bucurați întotdeauna de preparatele voastre.

Ingrediente:

  • Lămâie
  • Lime
  • Mentă
  • Miere
  • Struguri
  • Afine
  • Mure
  • Apă minerală

Secretul Alinei Laufer pentru o limonadă de casă delicioasă

Citește și: VIDEO Rețeta de tiropita a Alinei Laufer: „Astăzi o să facem un preparat cu specific grecesc. Vom face tiropita.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Somon marocan, pregătit după rețeta Alinei Laufer: „Este o mâncărică de somon, care este chiar mai bună a doua zi decât imediat ce o facem. Rezistă foarte bine la frigider!”

De această dată, Alina a pregătit o limonadă delicioasă, în rubrica Să crești mare, și a dezvăluit care este secretul limonadei în momentul în care o prepară. Pe lângă lămâie, folosește și lime pentru un gust intens, iar aceasta adaugă și mentă. Pentru un plus al aspectului, pregătește și cuburi de gheață din fructe, folosindu-se de mure, struguri și afine.

După ce a scos cuburile de gheață de la congelator, iar limonada este preparată, adaugă și cuburile înghețate care nu doar că reușesc să răcorească, ci oferă și un pahar inedit. “Vom face o limonadă care va fi și foarte aspectuoasă, pe lângă că o să fie foarte gustoasă. Vom folosi atât lămâie, cât și lime pentru, că lime-ul are o aromă deosebită. Puțină mentă, iar  pentru că vrem să fie foarte aromată limonada noastră, o să o îndulcim cu miere.
Vreau să fac niște cuburi de gheață care să arate, în primul rând, minunat, nu să fie doar răcoritoare. Voi folosi struguri, afine și mure. Această limonadă necesită puțină muncă în avans pentru că va trebui să înghețăm cuburile noastre de gheață, stoarcem zeama de la o lămâie, puteți să o puneți și puțin la microunde înainte și o să lase și mai multă zeamă. Lime, avem aici apă minerală și o să o îndulcim cu miere.
Punem cuburile noastre decorative. Cât de răcoritor arată! Dragii mei, dacă vă este cald, sunteți însetați și, totuși, doriți să aveți ceva aspectuos în fața dumneavoastră cu care să vă răcoriți, încercați aceste cuburi deosebite.”
, a povestit Alina Laufer.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Somon marocan, pregătit după rețeta Alinei Laufer: „Este o mâncărică de somon, care este chiar mai bună a doua zi decât imediat ce o facem. Rezistă foarte bine la frigider!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Strigătul de ajutor al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel: ”Nu sunt deloc bine”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies