VIDEO Somon marocan, pregătit după rețeta Alinei Laufer: „Este o mâncărică de somon, care este chiar mai bună a doua zi decât imediat ce o facem. Rezistă foarte bine la frigider!”

VIDEO Somon marocan, pregătit după rețeta Alinei Laufer: „Este o mâncărică de somon, care este chiar mai bună a doua zi decât imediat ce o facem. Rezistă foarte bine la frigider!”
VIDEO Somon marocan, pregătit după rețeta Alinei Laufer: „Este o mâncărică de somon, care este chiar mai bună a doua zi decât imediat ce o facem. Rezistă foarte bine la frigider!”

Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de mâncărică de somon.

Alina Laufer a venit cu o nouă rețetă în cadrul rubricii „Rețetă în 5 minute”, difuzată la Știrile Kanal D. De data aceasta, vedeta a pregătit o mâncare delicioasă de somon.

Vă invit astăzi să încercăm o rețetă care este foarte îndrăgită în casa noastră și foarte des utilizată. Este o mâncărică de somon, care este chiar mai bună a doua zi decât imediat ce o facem.

Rezistă foarte bine la frigider și credeți-mă, este delicioasă .”, a spus Alina Laufer pe YouTube.

Rețeta de mâncărică de somon a Alinei Laufer

Citește și: VIDEO Pui la cuptor cu citrice și ierburi, pregătit de Alina Laufer: „Arată și miroase spectaculos. Puteți să o serviți cu un piure de cartofi, o sălățică lângă, cu pâine proaspătă.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: VIDEO Hot dog reinventat, pregătit de Alina Laufer: „Dintr-un preparat simplu am reușit să facem ceva spectaculos.”

Ingrediente:

  • 4-5 morcovi;
  • 4-5 ardei capia;
  • o căpățână de usturoi;
  • un file de somon;
  • 3 linguri de pastă de tomate;
  • o linguriță de turmeric;
  • 2 linguri de boia dulce;
  • 1/3 cană de ulei de măsline;
  • 2 căni de apă;
  • coriandru.

Mod de preparare:

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Avem nevoie de o tigaie mai adâncă sau o cratiță mai largă. Punem ulei de măsline. Lăsăm să se încingă și punem legumele. Cățeii de usturoi. Voi adăuga și puțină sare. Întotdeauna, dacă vrem ca legumele să se facă mai repede, punem sare deoarece ele o să își degaje toată apa și grăbim astfel procesul.

Legumele s-au înmuiat și s-au și caramelizat puțin. Adăugăm turmeric și pasta de tomate, pe care o subțiem cu puțină apă. Miroase nemaipomenit. Eu acum o să folosesc un mic truc. Întotdeauna când pun pasta de tomate sau folosesc roșii într-o mâncare, adaug și puțin zahăr. Nu mult, doar puțin, ca să balansăm aciditatea roșiilor. Punem capacul și lăsăm aproximativ 5 minute, până când legumele noastre s-au înmuiat. Voi lua peștele și o să-l așez cu pielea în jos în acest sos minunat.
Vom lăsa peștele să se facă în sos și la aburi, încă 7-8 minute. O să luăm boia dulce. Punem ulei de măsline. Facem un sos roșu pe care îl vom turna peste pește la sfârșit. Avem aici coriandru proaspăt, pe care îl vom pune peste pește. Punem capacul și mai lăsăm câteva minute. Mâncărica noastră este gata. Vreau să servesc mâncarea cu orez
.”, a explicat Alina Laufer in cadrul rubricii de la Știrile Kanal D.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Care este secretul lui chef Joseph Hadad pentru o doradă perfectă, exact ca la restaurant? „Acest pas este foarte important, nu-l omiteți.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies