VIDEO Hot dog reinventat, pregătit de Alina Laufer: „Dintr-un preparat simplu am reușit să facem ceva spectaculos!”

VIDEO Hot dog reinventat, pregătit de Alina Laufer: „Dintr-un preparat simplu am reușit să facem ceva spectaculos!”
VIDEO Hot dog reinventat, pregătit de Alina Laufer: „Dintr-un preparat simplu am reușit să facem ceva spectaculos!”

Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de hot dog.

Hot dog-ul este unul dintre cele mai îndrăgite preparate. Acesta are o rețetă simplă, care presupune punerea unui crenvurști între două bucăți de pâine și asezonarea cu ketchup și muștar. Cu toate acestea, câteodată simțim nevoia să încercăm și alte combinații. Astfel, Alina Laufer a venit în ajutorul nostru prin intermediul unei rețete de hot dog reinterpretat. Blondina este o gospodină desăvârșită, care mereu vine cu rețete noi și delicioase, atât pe placul celor mari, cât mai ales pe placul celor mici.

În cadrul rubricii „Să crești mare!”, difuzată la Știrile Kanal D, vedeta a prezentat rețeta sa de hot dog.

Astăzi o să reinventăm hot dog-ul. Știu că este un preparat pe gustul tuturor, dar vrem să îl facem un pic altfel .”, a spus Alina Laufer pe YouTube.  

Rețeta Alinei Laufer de hot dog reinterpretat

Citește și: VIDEO Prăjitură cu mango și blat de biscuiți, pregătită de Alina Laufer! Răcoritoare, delicioasă și simplu de făcut: „O băgăm la frigider și e gata totul imediat.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Înghețată de casă și limonadă de căpșune, pregătite de Alina Laufer! „Pentru zilele însorite de vară, v-am pregătit astăzi o gustare dulce și rece și o limonadă senzațională!”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Alina Laufer, pentru prepararea acestei rețete avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • crenvurști;
  • unt topit;
  • usturoi;
  • sos bolognese/sos roșii;
  • pătrunjel;
  • mozzarella;
  • chifle pentru hot dog.

Mod de preparare:

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar rezultatul arată de-a dreptul delicios. Blondina a transformat astăzi o rețetă clasică de hot dog într-una de-a dreptul specială, prin adăugarea unor ingrediente suplimentare, care îi conferă preparatului un gust de-a dreptul delicios.

Amestecăm untul și usturoiul cu pătrunjel.

Luăm chiflele și le așezăm într-un vas rezistent la căldură. Le ungem cu unt din belșug și o să le punem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru aproximativ 5 minute. Așezăm puțină mozzarella rasă, sos. Acum așezăm hot dog-ul și din nou sos și mozzarella deasupra. Punem din nou la cuptor pentru aproximativ 10 minute, până când mozzarella se topește. Sunt gata. Uite cum dintr-un preparat simplu am reușit să facem ceva spectaculos
.”, a explicat Alina Laufer pe YouTube.
 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Pizza proteică, rețeta pregătită de Cristina Șișcanu. „500 de calorii are toată pizza.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies