VIDEO Teodora și Moldo din Casa Iubirii au rupt cunoașterea. Ce și-au spus cei doi. “Nu vreau să ne ținem în loc aiurea.”

VIDEO Teodora și Moldo din Casa Iubirii au rupt cunoașterea. Ce și-au spus cei doi. “Nu vreau să ne ținem în loc aiurea.”
VIDEO Teodora și Moldo din Casa Iubirii au rupt cunoașterea. Ce și-au spus cei doi. “Nu vreau să ne ținem în loc aiurea.”

În ciuda sărutului dintre Teodora și Moldo, cei doi concurenți au rupt cunoașterea.

Lucrurile din Casa Iubirii au luat o întorsătură neașteptată, mai ales când vine vorba despre cunoașterea dintre Teodora și Moldo. După ce zilele trecute a avut loc un sărut între ei, iar Casian, noul concurent, a spus că îi place de Teodora pentru că este o femeie frumoasă, însă este într-o cunoaștere, se pare că între brunetă și Moldo lucrurile aveau să se încheie mai repede decât ceilalți s-ar fi așteptat.

Moldo: Uite, eu sunt prea liniștit pentru emisiunea asta, sunt nu știu cum.

Teodora: Dar e un lucru ok, nu e un lucru rău.

Moldo: Așa sunt eu, poate mă gândesc prea mult, poate gândesc prea în avans, vreau să am bun simț.

Teodora: Dar e ceva extraordinar de bun.

Moldo și Teodora au rupt cunoașterea

Citește și: VIDEO Sebastian din Casa Iubirii l-a contactat pe Robert pentru a-și cere scuze din cauza comportamentului său. “Aici fiecare răspunde pentru ceea ce face.”

Teodora
Teodora[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Virginia și Robi, în camera roșie alături de Andreea Mantea! Concurenta nu își mai poate stăpâni lacrimile: „Nu ai simțit nimic, nu ai vrut-o niciodată.”

După ce au avut o discuție în grădină pe tema comportamentului său prea liniștit din emisiune, Teodora i-a mărturisit că este un lucru bun și că nu vede nimic greșit în ceea ce face el. Cu toate acestea, chiar dacă cei doi aveau să dea semne că se înțeleg din ce în ce mai bine și că și-ar dori să formeze pe viitor un cuplu împreună, Moldo a spus că cel mai bine ar fi să nu se încurce unul pe celălalt și să rupă cunoașterea acolo.

Chiar și așa, cei doi s-au declarat la sfârșit a fi foarte bine cu această decizie.

Moldo: Uite, despre Robi, eu nu aș putea să fac treaba aia. Dacă altor persoane le place, nu e nimic de reproșat, dar eu nu aș putea să fac așa, dacă tu vezi lucrurile într-un anumit fel.

Teodora: Cum adică într-un anumit fel? Nu am spus că îmi place cum reacționează Robi sau ce face Robi.

Moldo: Uite, poate m-am exprimat eu greșit.

Teodora: Da, cam așa a sunat.

Moldo: Nu am vrut să spun asta, mă scuzi. Ai spus, la un moment dat, ca poate ai avut tiparul lui în viață.

Teodora: Aproximativ.

Mult mai zăpăcit, așa.

Moldo: Atâta timp cât eu nu mă văd în contextul acesta, nici nu vreau să ne ținem în loc aiurea.

Teodora: Dar noi oricum suntem bine, nu?

Moldo: Suntem foarte bine.

Teodora și Moldo
Teodora și Moldo[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Sebastian și Roberta, discuție în Cuibușorul Iubirii. Concurenta vrea să știe ce îl deranjează pe iubitul său în relație: „Vreau să existe comunicare.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies