VIDEO Virginia și Patrick, discuție despre ce cred concurenții din casă cu privire la ei. Ar putea să fie aceștia împreună? „Să nu uităm de principii pe care le avem amândoi.”

VIDEO Virginia și Patrick, discuție despre ce cred concurenții din casă cu privire la ei. Ar putea să fie aceștia împreună? „Să nu uităm de principii pe care le avem amândoi.”
VIDEO Virginia și Patrick, discuție despre ce cred concurenții din casă cu privire la ei. Ar putea să fie aceștia împreună? „Să nu uităm de principii pe care le avem amândoi.”

Virginia și Patrick au vorbit despre speculațiile din casă. Ar putea fi cei doi împreună?

Virginia și Patrick au avut discuție în fața colegilor din casă, deoarece în ultima perioadă au lăsat mai multe lucruri de înțeles cum că ar putea să fie ceva între ei. Patrick a spus că a ajuns la concluzia că este prea târziu să mai fie o relație între ei și este de părere că niciunul dintre ei nu se gândește atât de departe.

Virginia: Eu nu o să renunț la interacțiunile mele cu Patrick pentru că așa se vrea.

Eu, dacă mă simt bine în prezența unui om, o să continui să vorbesc cu el și atâta tot. Că am vorbit noi ipotetic ca va fi, că ne-am spus ce ne place, asta nu înseamnă că ne-am cerut în căsătorie.

Julia: Cred că fix pe chestia cu ipotetic s-a creat toată vâlva.

Patrick: Exact.

Și nici măcar nu a fost vorba de ipotetic. A pornit de unde s-a pierdut toată chestia între noi, pentru că eu și Virginia am rămas la concluzia că nu avem o chimie, ceea ce s-a dovedit că există. Stând acolo în casă, vorbind toți cu toți, mă duc spre ea și o întreb cum este. Da, este prea târziu. Nu cred că există din partea amândurora vreun gând că s-ar putea întâmpla ceva între noi, pentru că este foarte greu drumul acela.
Și să nu uităm de principii pe care le avem amândoi. Eu am spus că nu a reușit să se întâmple nimic între mine și Virginia pentru că ea nu a reușit să se deschidă...

Giulia: Într-o săptămână.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Patrick: Dar nu a fost o săptămână. Au fost vreo 3.

Virginia spune că se simte bine în preajma lui Patrick și că nu va încheia discuțiile de dragul celorlalți

Citește și: VIDEO Julia îl ia la întrebări pe Casian! Concurenta consideră că acesta încă are sentimente pentru mama copilului său: „Vii să ne zici de facultăți, de parcă noi suntem proaste și ea e undeva sus.”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1748/20424848/1/virginia-casa-iubirii-8.png

Citește și: VIDEO Ce spune Antoni despre apropierea dintre Rebecca și Casian: „Eu mi-ași dori să facă ce simte ea. Vreau să fiu eu fericit cu mine.”

Virginia a confirmat și ea acest lucru, însă, cu toate acestea, a spus că se simte bine în preajma lui Patrick și că nu ar putea să încheie ceva doar de dragul discuțiilor pe care le au ceilalți cu privire la ei.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Virginia: Ce vreau să mai adaug, excluzând în situația de față, cu toate calitățile pe care eu le văd în Patrick, cu toate calitățile pe care le vede Patrick în mine, asta nu garantează că noi doi, din punctul acela de vedere, am putea avea ceva.

Julia: Cred că tot subiectul acesta a fost făcut din nimic.

Virginia: Toate glumele și așa, m-am dus la Patrick pentru că nu aveam cu cine să vorbesc. Cu el mă înțeleg cel mai bine, iar în situația care a fost cu Moldo, nu am simțit să fac asta. De ce să îmi pun eu stop pentru niște păreri sau pentru a nu fi judecată. De ce să îmi pun stop pentru un om lângă care mă simt bine.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Julia îl ia la întrebări pe Casian! Concurenta consideră că acesta încă are sentimente pentru mama copilului său: „Vii să ne zici de facultăți, de parcă noi suntem proaste și ea e undeva sus.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies