VIDEO Virginia și Robi, văzuți împreună în același club! Ce spune Robi despre această situație: „Dacă știam că ești în club, probabil că veneam mai repede să te salut.”

VIDEO Virginia și Robi, văzuți împreună în același club! Ce spune Robi despre această situație: „Dacă știam că ești în club, probabil că veneam mai repede să te salut.”
VIDEO Virginia și Robi, văzuți împreună în același club! Ce spune Robi despre această situație: „Dacă știam că ești în club, probabil că veneam mai repede să te salut.”

Cei doi concurenți s-au întâlnit întâmplător într-un club din Craiova.

Ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, îi aduce în prim-plan pe Robi și pe Virginia, care au fost văzuți în același club din Craiova. Fotografiile cu cei doi au ajuns în mediul online, iar ulterior au dezbătut ce s-a întâmplat de fapt.

Citește și: VIDEO Sebastian a izbucnit când a văzut imaginile cu Robi și Roberta: „M-am enervat rău de tot. Stau să suport aici tachinări, interacțiuni. Stau și mă încarc cu frustrări care îmi fac rău.”

Virginia și Robi, văzuți împreună în același club! Ce spune Robi despre această situație
Virginia și Robi, văzuți împreună în același club! Ce spune Robi despre această situație[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Alexandra și Gagea din Casa Iubirii, date pe malul mării. Cei doi au vorbit despre alegerile din ultima perioadă. “El a umplut un gol.”

Robi a venit la masa Virginiei în club

Concurenta susține că ea anunțat că se va duce în club, dar Robi nu a făcut acest lucru.

Mai mult decât atât, el a fost cel care s-a dus la Virginia la masă.

Virginia: Eu am anunțat de vineri că merg în clubul respectiv, special ca să nu fii acolo.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Antoni: Special ca să vină și el.

Virginia: Păi pe cine crezi că am anunțat, Antoni?

Robi: Dar nu e vorba despre asta. Eu nu știam că Virginia este în club. Eu nu am vrut să merg în club în seara respectivă. Am vrut să merg spre București și niște prieteni au luat o masă. Nu știam, vă jur.

Virginia: Eu am anunțat de vineri.

Robi: Virginia, nu te urmăresc pe Instagram și nu mă uit la poveștile tale.

Virginia: Eu am anunțat de vineri, tocmai pentru că am văzut că Robi este prin Craiova. Am anunțat în staff că eu o să merg în clubul respectiv.

Robi: Crezi sau nu, am crezut că ești la mare, îți jur. Nu am avut nici cea mai mică idee și nici nu mi-a zis cineva. Dacă știam că ești în club, probabil că veneam mai repede să te salut. Eu am văzut-o pe Virginia târziu în club, era spre dimineață. De ce m-aș fi dus la Virginia la 3 dimineața? Eu am ajuns în club la ora 23:30.

Îți jur că nu știam că ești în club. Nici nu mă interesează dacă voi credeți. Nu am știut că Virginia e în club. Credeam că este la mare cu Rebecca.

Patrick: V-ați întâlnit, v-ați salutat și v-ați dus fiecare la treaba lui sau care a fost faza?

Virginia: Nu Patrick. Eu am stat la masa mea de la bun început.

Nu știu Robi ce a căutat acolo. ”, au declarat Robi și Virginia.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Julia și Patrick, discuție în camera roșie despre afirmațiile lui Robi din Casa Iubirii. “Tot ce a făcut este cu mâna lui.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies