Viorel Lis este imobilizat la pat! Ce a declarat Oana Lis?

oana lis declaratii
Oana Lis recunoaște că nu prea a mai ieșit din casă din cauza problemelor de sănătate pe care le are soțul ei

Viorel Lis are mari probleme de sănătate chiar înainte de a fi vaccinat împotriva COVID-19. Cum se descurcă Oana Lis?

Viorel Lis (78) trece prin momente de cumpănă chiar înainte de a-i fi adiminstrat serul împotriva virusului SARS-CoV-2. Oana Lis este mereu alături de el pentru a avea grijă că totul va fi bine.

Ce spune Oana Lis despre starea de sănătate a lui Viorel Lis?

Soția fostului edil al Capitalei spune că această perioadă este una extrem de grea atât pentru ea cât și pentru Viorel Lis. 

Oana Lis respectă toate normele de siguranță pentru ca soțul ei să treacă cât mai ușor peste această perioadă și spune că așteaptă cu nerăbdare momentul în care Viorel Lis va fi vaccinat.

Citeste si: Oana Lis s-a schimbat total! „Am investit 20.000 de Euro în educația mea”

oana lis despre viorel lis
Oana Lis are grijă în permanență de soțul ei pentru a trece peste perioada grea încercată[Sursa foto: Instagram Oana Lis]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccinze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19. Se deplaseză foarte greu, foarte greu. Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții. Dacă nu era perioada asta cu COVID, făcea recuperarea de la început și era mai bine. Acum avem emoții și cu vaccinul.

Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu. Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli ”, a declarat Oana Lis.

Citeste si: Oana Lis vrea să devină mamă! „De când sunt cu Viorel am făcut de două ori..."

oana lis declaratii viorel lis
Oana Lis așteaptă momentul în care soțul ei va fi vaccinat împotriva COVID-19[Sursa foto: Instagram Oana Lis]

Viorel Lis a mai avut de-a lungul timpului probleme de sănătate, însă din cauza pandemiei de COVID-19, acestea s-au agravat.

“Eu nu cred că 13 e o zi ghinionistă. Se spunea că au fost 12 discipoli și al 13-lea a fost Iisus. Am avut apartament 13, numărul de la examene, dacă tu îți setezi în minte că nu este ghinionistă, chiar nu o să fie. Este o perioadă mai grea pentru noi, am noroc cu psihologia, fac față, mă bucur în fiecare zi, dar este greu”, a mai spus Oana Lis.

Sursa: fanatik.ro 

https://www.fanatik.ro/viorel-lis-a-ajuns-imobilizat-la-pat-dezvaluiri-exclusive-facute-de-oana-lis-este-o-perioada-grea-pentru-noi-19454362?utm_source=FanatikPUSHlocal&utm_medium=referral&utm_campaign=unici



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Alexandra Stan de la Survivor 2021 a ajuns la spital! Ce a pățit artista?

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies