Virginia îl trage pe Robi la răspundere cu privire la distanțarea dintre ei doi: „Tu vrei să stau să aștept după tine să îți dai seama dacă eu sunt fata potrivită sau nu?”

Virginia îl trage pe Robi la răspundere cu privire la distanțarea dintre ei doi: „Tu vrei să stau să aștept după tine să îți dai seama dacă eu sunt fata potrivită sau nu?”
Virginia îl trage pe Robi la răspundere cu privire la distanțarea dintre ei doi: „Tu vrei să stau să aștept după tine să îți dai seama dacă eu sunt fata potrivită sau nu?”

Virginia și Robi au avut o discuție cu privire la situația actuală dintre ei doi.

Ultimul episod al emisiunii „ Casa Iubirii ”, difuzată pe Kanal D și moderată de Andreea Mantea, a avut în prim-plan o discuție dintre Virginia și Robi cu privire la situația actuală dintre ei doi.

Citește și: Bianca, despre sărutul dintre Robert și Giuly! Ce a discutat concurenta cu Robert în camera roșie: „Am fost foarte fericită când i-am văzut că în sfârșit fac pasul ăsta.”

Virginia îl trage pe Robi la răspundere cu privire la distanțarea dintre ei doi
Virginia și Robi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Patrick consideră că între Virginia și Robi nu există o compatibilitate. Virginia, dezvăluiri despre fosta relație a lui Robi: „Nu vreau să devin și nu vreau să mă schimb pentru nimeni.”

Virginia: Până în momentul ăsta când ne-am distanțat au fost lucrurile într-un fel, cum le-ai perceput tu, prea mult. Ce ți s-a părut prea mult și nu ai mai vrea să se întâmple acum în momentul ăsta când vrei să o luăm mai ușor?

Robi: Să mă lași pe mine să fac ce simt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Virginia: Deci tu vrei să stau să aștept după tine să îți dai seama dacă eu sunt fata potrivită sau nu?

Robi: Dar eu am zis și ieri pe conexiune că răspunsul este și la tine. Poate atunci când eu o să-mi dau seama și o să spun că da, o vreau pe Virginia că ea este fata potrivită pentru mine și o să mă înțeleg bine cu ea, ea poate să zică nu. Nu este datoare să mă aștepte.

Virginia: Chestia asta pe care o spui tu nu s-ar fi putut întâmpla fără să spui că vrei să ne distanțăm?

Robi: Nu, pentru că dacă mă distanțam de tine fără să îți zic, îți puneai un semn de întrebare.

Virginia: Păi nu să te distanțezi, să continui să cunoști un om în relația care era .”, a fost dialogul dintre cei doi concurenți.  

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ce a observat Patrick cu privire la comportamentul Virginiei?

Virginia îl trage pe Robi la răspundere cu privire la distanțarea dintre ei doi
Virginia [Sursa foto: Instagram]

În discuție a intervenit și Patrick, care a sesizat anumite diferențe între Virginia și Robi.

Patrick: Ia fii atentă, diferența dintre tine și Robi este că Robi atunci când vine în Casa Iubirii, până să se vadă cu tine, noi băieții interacționăm, se simte în largul lui.

Când merge acolo, o are și pe Julia care e caterincă prietenească și ești și tu. Diferența este că Virginia, atunci când vine aici în casă, focusul ei e doar pe tine. Pe ea nu o vezi să alerge pe acolo cu fetele, să facă nu știu ce. Doar pe tine te are.

Virginia: Mie nu mi se pare că sunt atât de serioasă pe cât se spune.

El a văzut stilul ăsta al meu de la bun început.”, au spus cei doi concurenți.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Julia și Patrick, discuții neașteptate în camera roșie! Cei doi concurenți au vorbit despre tensiunile din casa fetelor: „Măcar să nu ne jignim, să nu ne aruncăm vorbe neadevărate.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies