Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională! Iubita lui George Burcea vrea să exceleze într-un alt domeniu: „Aş putea oricând să fac şi asta”

Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională!
Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională!

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are mari planuri de viitor și este mai mult ca sigură că va reuși în tot ce își propune!

Viviana Sposub, una dintre cele mai apreciate concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a avut o evoluție fabuloasă în ceea ce privește cariera sa profesională. La doar 25 de ani, tânăra a reușit să cucerească inimile telespectatorilor prin simpla ei prezență pe micile ecrane, fiind foarte deschisă, hotărâtă și ambițioasă, din toate punctele de vedere. Emisiunea de la Kanal D din care face parte se apropie cu pași grăbiți spre Marea Finală, la care Viviana Sposub este foarte sigură că va ajunge fără probleme și pe care speră să o și câștige.

Pe lângă acest proiect foarte important, bruneta mai are planuri mărețe într-un alt domeniu la care a început să lucreze serios.

Citeste si: George Burcea, ipostază plină de afecțiune lângă o altă femeie! Fanii au reacționat imediat: „Nu mai ești cu Viviana?”

Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională!
Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională![Sursa foto: Instagram]

Ce înseamnă „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru Viviana Sposub?

Cu o ambiție de nedescris, Viviana Sposub a reușit în toate aceste luni de competiție să se poziționeze pe primele locuri în clasament și acum face noi demersuri pentru a se pregăti până

la ultimul detaliu de Marea Finaă „Bravo, ai stil! Celebrities” pe care speră că o va și câștiga. Recent, iubita lui George Burcea a vorbit despre experiența emisiunii de modă, dar și despre ce a reușit să învețe în tot acest timp.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Viaţa mea s-a schimbat cu totul în ultima perioadă.

Emisiunea m-a transformat într-o femeie stilată, sunt aproape de marea finală, nu am crezut că se va întâmpla asta. Sunt mult mai puternică, am făcut faţă tuturor momentelor mai puţin plăcute. Îmi menţin calmul de obicei, dar îmi ies şi din pepeni, se va vedea în următoarele ediţii. Dar mereu am avut un comportament decent!

Nici să mănânc nu prea am avut timp, sper să mănânc din nou normal după ce se termină Bravo, ai stil!.

Mănânc multă salată cu praz şi puţină brânză. Am pregătit ţinuta pentru marea finală, sunt încrezătoare în mine. Mai am de trecut semi-finala, m-am pregătit temeinic”
, a mărturisit Viviana Sposub în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Citeste si: Viviana Sposub, acuzată de Raluca Dumitru că a copiat o rochie purtată de Ilinca Vandici: „Mai avem puțin până la Finală!”

Viviana Sposub
Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională!

Iubita lui George Burcea are mari planuri după ce emisiunea de modă de la Kanal D va lua sfârșit. Cu toate că își dorește să rămână în continuare în televiziune, Viviana Sposub vrea să își înceapă drumul și în cariera muzicală! Edițiile de „Bravo, ai stil! Celebrities” în care a cântat i-au dat mare încredere în sine, dat fiind faptul că telespectatorii au fost foarte încântați să o audă, iar acum are un motiv în plus să înceapă pe acest drum.

„După acest proiect, îmi doresc să continui în televiziune. Dar am descoperit că publicului i-au plăcut mult momentele în care am cântat. Deci aş putea oricând să fac şi asta, vedem.

Am avut discuţii cu domnul Dan Bursuc, sper să se concretizeze. El m-a ajutat şi în emisiune cu cântăreţi. E posibil să scoatem o piesă, a compus ceva pentru mine.

E în zona muzicii populare. Dar mă opresc aici”, a mai adăugat concurenta de la Bravo, ai stil!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Mama Vivianei Sposub, reacție neașteptată după fotografia lui George Burcea cu piciorul de bebeluș! Bruneta a mărturisit totul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies