Vizieră la școală, în loc de mască de protecție: „Se poate respira mai bine”

viziera la scoala
Elev cu masca la scoala

Medicul Monica Pop propune o schimbare referitoare la începutul anului școlar. Ce spune medicul despre purtarea măștilor în sala de clasă.

Odată cu începerea anului școlar, mulți părinți și copii se gândesc cu groază la faptul că elevii vor fi nevoiți să poarte ore întregi masca de protecție în clasă și în școală.

Medicul Monica Pop a venit cu o soluție simplă pe care autoritățile ar fi trebuit să o ia în seamă în această perioadă. Aceasta a propus pe pagina sa de socializare ca, în locul măștilor de protecție, elevii și cadrele didactice să poarte o vizieră.

În plus, medicul Monica Pop, specialist în oftalomologie, aminteşte de alergiile pe care le au unii oameni la măşti, dar ea vorbeşte şi de aspectul financiar. Vezi care sunt simptomele care apar la copiii infectați cu Covid-19.

Citeste si: Mare atenție, mămici! Ce simptome apar la copiii infectați cu virusul COVID-19? La ce trebuie să vă uitați

„Viziere contra măşti!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro


Dr. Pop: Se poate respira mai bine, acoperă şi ochii, şi nasul, şi gura, iar varianta e mai ieftină

Monica Pop
Monica Pop despre purtarea vizierei[Sursa foto: Facebook]


Elevilor le-ar fi mult mai uşor cu viziere în loc de măşti! E şi mult mai fiziologic! Se poate respira mai bine, acoperă şi ochii, şi nasul, şi gura!

Iar varianta ar fi şi mult mai ieftină decât sume imense pentru sute de milioane de măşti!

Citeste si: Raed Arafat, declarație acidă pentru elevii care nu respectă regulile: „Ieși afară!”

S-a gândit cineva că ar putea fi o bună alternativă? Poate cea optimă? Sunt copii şi adulţi care fac alergie la măști! Am văzut destui! Măştile trebuie schimbate des, după recomandări, numărul lor este imens, iar cheltuielile, enorme!

Dr. Monica Pop: Trebuia gândit din timp!

Vizierele au avantaje multiple, acoperă și apără şi ochii, și nasul, și gura! În plus, permit respiraţia fară probleme, altfel și incomparabil cu cea prin mască! Și se distinge şi figura purtătorului! Niciun dezavantaj!

Citeste si: Bilanț coronavirus, luni 14 septembrie: Cifre îngrjorătoare, la un număr mic de teste

Trebuia gândit din timp!", a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook, iar mai mulți părinți și cadre didactice i-au dat dreptate specialistului.

Ce spune Raed Arafat despre elevii care nu respectă regulile la școală.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mare atenție, mămici! Ce simptome apar la copiii infectați cu virusul COVID-19? La ce trebuie să vă uitați

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies