Vom trăi cu COVID-19 pentru totdeauna! Ce spune CEO al companiei Moderna?!

moderna avertisment despre covid
CEO al companiei Moderna susține că vom trăi cu COVID-19 pentru totdeauna

Stephane Bancel, CEO al companiei Moderna, trage un semnal de alarmă și spune că nu vom scăpa niciodată de SARS-CoV-2.

Oficiali din domeniul sănătății susțin că SARS-CoV-2 va deveni o boală endemică, adică va fi prezentă întotdeauna în comunități, acolo unde este foarte multă lume.

Specialiștii, despre faptul că nu vom scăpa niciodată de SARS-CoV-2

Stephane Bancel, CEO al companiei Moderna, este de acord cu specialiștii și declară că„SARS-CoV-2 nu va dispărea”. Credem că vom trăi cu acest virus pentru totdeauna."

Potrivit declarațiilor directorului de la Moderna, specialiștii vor trebui să urmărească permanent noi evoluții ale bolii pentru a reuși să combată creșterea numărului de victime.

Avertisment dur din partea infecționiștilor români

Specialiștii din România susțin că noile tulpini ale SARS-CoV-2 sunt extrem de periculoase, mai ales că pot fi ușor transmisibile și la copii.

Citeste si: Copiii se îmbolnăvesc de COVID-19! "Lucrurile nu sunt îmbucurătoare..."

”Nu de teamă, dar suntem îngrijorați. Luăm în calcul că ar putea să fie.

Nu mai e noua tulpină, e o tulpină care e în Marea Britanie și a ajuns cam peste tot în Europa, și este doar o confirmare că a ajuns și în România. Era vorba doar de timp. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

moderna avertisment covid 19
specialiștii anunță că nu vom scăpa niciodată de COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

E foarte important de știut că măsurile sunt aceleași măsuri de protecție, nu e nimic diferit.

E o variantă de virus care se transmite mai ușor, dar nu e mai agresivă, nu e mai virulentă, nu mă aștept să am mai multe forme severe. 

Citeste si: Ministerul Educației vine cu soluții pentru încheierea mediilor școlare din semestrul 1

Pentru a putea confirma, într-adevăr,  nu sunt testele uzuale. E vorba de secvențierea genelor virale, lucruri se fac când se aprofundeaza.

Deci nu oricine va ajunge la spital, se va face și secvențierea. Cu siguranță că nu! E important să ne lamurim că a ajuns tulpina la noi, lucru pe care îl știm, care are un impact mai mare, și atunci se pot face acest teste”, a precizat medicul infecționist Adrian Marinescu pentru un post de televiziune.

ceo moderna declaratii covid-19
specialiștii trag un semnal de alarmă și anunță că nu vom reuși să scăpăm niciodată de SARS-CoV-2[Sursa foto: PixaBay]

”Nu are cum să-și dea seama, pentru că nu sunt diferențe! E aceeași izolare, acceași abordare, doar că trebuie să fim mai atenți, pentru că se transmite mai ușor.

Variante noi am tot avut în timpul pandemiei...  și în China, și în Spania, și tot vor mai fi, pentru că virusul suferă mutații. Important e să luăm în calcul că există și foarte important e că în acest moment mutațiile identificate nu interferă cu vaccinul”, a mai spus Adrian Marinescu.

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Un nou virus îi ține în alertă pe specialiști! E mult mai periculos decât COVID-19

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies