Vor deveni părinți pentru prima dată: „Este femeia pe care mi-am dorit-o mereu”

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca vor deveni părinți pentru prima dată
Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca vor deveni părinți pentru prima dată

Cei doi au dat vestea cea mare în urmă cu câteva ore, chiar în ziua în care multe persoane au sărbătorit Ziua Mamei. Vedetele sunt în culmea fericirii.

Veste uriașă în showbiz. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lume urmează să devină părinți peste numai câteva luni. Excentricul milionar Gianluca Vacchi și iubita sa, Sharon Fonseca, urmează să fie părinți.

Tânăra din Venezuela, care este cu 27 de ani mai tânără decât milionarul italian, au făcut marele anunț pe pagina lor de Instagram.

Citeste si: BOMBĂ! Bat clopote de nuntă pentru Jador?! „O să se însoare.” Cine este norocoasa?

Astăzi este Ziua Mamei și, bineînțeles, primul meu gând a mers către mama mea. Dar, trebuie să spun, m-am gândit la o potențială mamă pentru copilul meu. Și această femeie are calitățile lui Sharon. Sunt foare mândru și fericit că eu și Sharon vom și părinți și că Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o mereu ca să fie mama copilului meu.”, a dezvăluit extrem de emoționat Gianluca Vacchi, iar prietenii virtuali le-au tranmis mii de felicitări.

Citeste si: Vestea momentului! Brigitte Sfăt este însărcinată! Florin Pastramă va fi tătic, își va îndeplini visul

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Happy mother’s day ❤️ We want to share something special.. @sharfonseca #gvlifestyle

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Gianluca Vacchi şi iubita sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, desprinsă parcă din filme și au devenit cunoscuți împreună datorită modului în care se distrează ori de câte ori au ocazia. Fac sport împreună și sunt niște dansatori desăvârșiți, iar fotografiile lor de vacanță au zeci de mii de Like-uri.

Gianluca Vacchi, cunoscut în România pentru calitățile sale de DJ

Omul de afaceri a venit de mai multe ori în România, unde a fost invitat la cele mai cunoscute cluburi din Capitală și de pe litoral și a mixat ore întregi pe muzica celor mai iubiți artiști ai momentului.

Vor deveni părinți pentru prima dată: „Este femeia pe care mi-am dorit-o mereu”
Vor deveni părinți pentru prima dată: „Este femeia pe care mi-am dorit-o mereu”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Veste minunată în showbiz! Vor deveni părinți, la nici un an de la nunta lor

Gianluca Vacchi are doar colaborări cu artiști latino, iar în spatele acestor colaborări se ascunde un motiv important.

„Mereu mi-a plăcut muzica latino. Bunica mea era de origine argentiniană și mereu m-au atras ritmurile latino. M-am gândit mereu că dacă m-aș apuca de muzică, m-aș îndrepta spre reggaetton.

Când am început să dansez pe muzică latino, toți cântăreții din zona aceasta m-au contactat și m-au rugat să dansez pe piesele lor. Și așa ne-am împrietenit. Am colaborat cu Luis Fonsi, Yandel, Sebastian Yatra. Urmează să lansez ceva cu Becky G!”, a dezvăluit italianul în cadrul unui interviu.

Deși a debutat în industria muzicală la 49 de ani, Gianluca a fost dintotdeauna îndrăgostit de muzică. Italianul a studiat pianul încă de la vârsta de șapte ani, însă în adolescență a renunțat la muzică și și-a îndreptat atenția spre zona de business.

„Aveam alte obiective pe atunci, dar muzica a fost mereu prezentă în viața mea. Mi-am făcut publică această pasiune abia la 48 de ani. Când aveam 20 de ani visam să fiu om de afaceri. Voiam doar să fac bani, bani, bani. Dar mi-am dat seama că ceea ce contează cu adevărat este timpul”, a recunoscut Gianluca Vacchi.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Vestea momentului! Brigitte Sfăt este însărcinată! Florin Pastramă va fi tătic, își va îndeplini visul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies