Vouchere pentru electrocasnice 2023. Femeile pot primi 4000 lei pentru a-și renova locuința!

Vouchere pentru electrocasnice 2023. Femeile pot primi 4000 lei pentru a-și renova locuința!
Vouchere pentru electrocasnice 2023. Femeile pot primi 4000 lei pentru a-și renova locuința!

Peste 200.00 de români vor beneficia de vouchere din partea statului, care vor putea fi utilizate pentru renovarea casei sau pentru schimbarea unor electrocasnice. Iată despre ce este vorba!

Noile vouchere care vor intra în posesia românilor vor fi de două tipuri, mai precis, prima categorie va fi pentru condițiile de locuit şi fiecare voucher va fi de 4.000 de lei, iar cea de-a doua categorie va fi pentru electrocasnice, valoarea lor fiind tot de 4.000 de lei. Din spusele ministrului Boloș, printre electrocasnicele esențiale se numără aragazul, mașina de spălat și frigiderul.

”Aici avem două tipuri de vouchere. Este voucherul pentru condițiile de locuire, de reparare a locuințelor, de 4000 lei/voucher.

Și avem și voucherul pentru echipamentele electrocasnice. Aici discutăm de cele trei electrocasnice esențiale, precum aragazul, mașina de spălat și frigiderul, pe care încercăm să le acordăm pentru a asigura integrarea socială a beneficiarilor. Și acestea vor fi în valoare tot de 4000 de lei”, a anunțat ministrul Boloș la Antena 3 CNN

Citește și: Anunț de ultim moment pentru pensionarele din România! Ce a declarat ministrul Marius Budăi despre tăierea pensiilor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vouchere pentru electrocasnice 2023[Sursa foto: Facebook]

Cine se va bucura de cei 4000 de lei din partea statului

Astfel, în privința beneficiarilor, ministrul a susținut că aceștia vor fi aleși în urma unor anchete sociale care vor avea ca scop stabilirea profilelor de nevoi sociale. Marcel Boloș a menționat, de asemenea, faptul că trei experți vor analiza nevoilor sociale a familiilor, pentru a asigura o cât mai bună utilizare a banilor, pentru a nu fixa un standard de la București care să nu se potrivească pe profilul nevoilor beneficiarilor.

„Dar aici aș vrea să subliniez că cele 220.000 de familii care vor fi beneficiare ale acestor vouchere nu vor avea un standard predefinit și atunci încercăm prin anchetele sociale și prin faptul că în fiecare centru comunicat care va funcționa pe lângă autoritățile locale, să finanțăm cheltuielile de personal pentru asistentul social, medical și cel educațional. Cei trei experți vor face ancheta socială astfel încât fiecărei familii, analizate în parte, să i se poată defini profilul de nevoi sociale pe care le are.

De exemplu are nevoie de întreținerea locuinței și de schimbarea echipamentelor electrocasnice. De ce este nevoie de acest lucru? Ca să asigurăm o cât mai bună utilizarea acestor bani, să nu fixăm un standard de la București și după să nu se potrivească pe profilul nevoilor pe care beneficiarii le au”, a explicat ministrul Marcel Boloș la Antena 3.

Citește și: Pachete de alimente de Paște pentru femeile vulnerabile din România! Află cum poți beneficia de aceste pachete de alimente

Vouchere pentru electrocasnice 2023[Sursa foto: shutterstock]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Pachete de alimente de Paște pentru femeile vulnerabile din România! Află cum poți beneficia de aceste pachete de alimente

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies