4 accesorii pe care să le porți de sărbători

accesorii pe care sa le porti de sarbatori
Accesorii pe care să le porți de sărbători

Sărbătorile reprezintă cea mai importantă perioadă din an, în care suntem preocupați cu diverse pregătiri. Femeile se ocupă atât de pregătirile pentru mâncare, curățenie și decorațiuni, cât și pentru cele de îngrijire și înfrumusețare.

Crăciunul și Revelionul sunt ocaziile perfecte să arătăm cel mai bine din an, să ne punem în valoare frumusețea și să atragem atenția cu cele mai frumoase ținute și accesorii.

Cât de importantă este ținuta de sărbători

Indiferent că petrecem sărbătorile acasă, la munte, la restaurant sau în vizită, trebuie să avem o ținută specială, diferită de restul zilelor obișnuite. Nu doar hainele, părul și machiajul sunt importante cu ocazia acestor sărbători, cât și accesoriile pe care le alegem.

În funcție de locul în care petrecem sărbătorile, ținuta noastră trebuie să fie adecvată, să ne simțim bine, dar să fim și în pas cu trendurile.

Ce accesorii trebuie să porți pentru a completa ținuta de sărbători

Atunci când vine vorba de un look reușit, o ținută simplă poate deveni fabuloasă, cu ajutorul accesoriilor. Așadar, chiar dacă alegem să purtăm haine nu atât de extravagante sau comode, putem apela la accesorii care să ne ducă cu gândul la un eveniment special.

Clasicele accesorii de Crăciun

ce sa porti de craciun
Cum accesorizezi ținuta de Crăciun[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ce cadouri de Secret Santa poți cumpăra cu 50 lei în 2022

În ultimii ani, au apărut tot mai multe produse special decorate de Crăciun, care să ne facă să ne bucurăm și mai mult de atmosfera sărbătorilor. În cazul în care îți petreci Crăciunul acasă cu familia, sau chiar în vizită la cei dragi, poți apela la accesorii specific de Crăciun.

Este ideal să porți aceste accesorii, fiindcă este singura perioadă din an în care poți face asa. Fie că vorbim de căciula specifică lui Moș Crăciun, urechile de elf, sau bijuterii inspirate din decorațiunile de Crăciun, acest stil e va face să te potrivești perfect cu atmosfera frumoasă de sărbători.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Accesorii roșii

accesorii de sarbatori
Ce accesorii poți purta de sărbători[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum să fii elegantă cu blugi. 4 combinații vestimentare care vor atrage toate privirile

Roșu este culoarea specifică de Crăciun. Din fericire, este și culoarea senzualității și a feminității. De aceea, accesoriile care au această culoare te vor pune în evidență și mai mult. Indiferent că ai o ținută de culoare albă, neagră, bej sau roșie, poți adăuga cu ușurință câteva accesorii în culoarea specifică acestei sărbători.

Odată cu venirea iernii, sosește și perioada căciulilor și a beretelor. O varianta foarte stylish este accesorizarea ținutei cu o beretă, care nu doar că îți va ține de cald, dar îți va scoate ținuta în evidență.

Sclipiciul, la mare modă în acest sezon

ce sa porti de revelion
Ce să porți de Revelion[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Paietele și sclipiciul sunt în tren sezonul acesta, în special când vorbim de petrecerea de Revelion. În cazul în care optezi pentru o ținută simplă, o poți scoate din anonimat cu câteva accesorii extravagante, precum o geantă cu sclipici. Cu siguranță, în cazul în care ești mai îndrăzneață, poți purta acest tip de accesoriu și cu o rochie cu paiete, sau de culoare aurie. De asemenea, poți opta pentru o manichiură în același ton, care să aibă un model cu sclipici.

Totuși, nu combina prea multe e lemente extravagante  în ținuta ta, fiindcă nu va arăta deloc bine.

Bijuterii prețioase

ce bijuterii sa porti de sarbatori
Ce bijuterii să porți de sărbători[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Analiza cromatică, secretul unui chip perfect armonios. Ce înseamnă, de fapt, această procedură?

Cu ocazia sărbătorilor, oamenii se bucură de ceea ce au ei mai bun, atât din vedere al preparatelor culinare, al băuturilor, dar și al ținutelor. Crăciunul și Revelionul sunt momentele oportune să porți cele mai frumoase haine și accesorii. De aceea, îndrăznește să porți cele mai spectaculoase bijuterii ale tale și pune-le în evidență cât mai bine. Spre exemplu, dacă vei purta o pereche de cercei deosebită, asigura-te că nu îi acoperi cu părul. Cea mai bună soluție este să îți prinzi părul într-un coc sau într-o coadă. De asemenea, un colier frumos, acompaniat de o rochie sau bluză cu decolteu, te vor face să atragi toate privirile.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să avem o rutină de skincare cât mai corectă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies