Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent

Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent
Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent

Moda actuală este foarte asemănătoare cu cea de acum 20 de ani, deoarece multe persoane s-au întors la blugii evazați sau anumite salopete, care în acea perioadă, erau în centrul atenției și toată lumea opta pentru ele. Ei bine, există anumite haine, care nu s-au demodat și care se poartă în continuare.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpegDana Tacea, stilist, a prezentat, în cadrul unei emisiuni TV, mai multe articole vestimentare pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă. Acestea se purtau în urmă cu ceva vreme, dar nici în momentul actual nu s-au demodat. Iată despre ce e este vorba!

Citeste si: Cum alegem un pulover. ”Este important să investim în pulovere calitative.”

Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent
Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme. ,,Nu sunt prietenele lor”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpeg/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpeg/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpeg/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpeg/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpeg/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpeg/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpegCinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpeg/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpegDana Tacea a prezentat, în cadrul unei emisiuni TV, anumite articole vestimentare care nu ar trebui să lipsească din dulapul niciunei femei.

Sunt hainele de bază, cu ajutorul cărora orice femeie va reuși să își creeze o ținută de vis și să o abordeze în mai multe locuri.

Fusta plisată este unul dintre articolele vestimentare care a fost mereu în centrul atenției, datorită felului în care arată, dar și a modului în care poate fi purtată. Un atuu foarte mare pe care îl are este că poate fi trecută prin foarte multe niveluri de eleganță, de la tocuri și sacou până la teneși și hanorac.

,,Am văzut o selecție așa, pe sprânceană, pentru că în realitate ne trebuie un pic mai multe piese decât doar cele de bază, însă musai, nu ar trebui să îi lipsească niciunei femei din garderobă, fusta plisată. Marele atuu al ei este că poate fi trecută prin foarte multe niveluri de eleganță. O putem purta la un eveniment cu tocuri și cu un sacou, o putem purta cu copilul în parc, cu bocanci, și cu geacă de iarnă și pulover.

O putem purta vara cu adidași și tricou sau sandale și maieu. Putem face o mie de ținute cu ea. Pentru fusta plisată nu avem nevoie de un anume tip de ținută, ea chiar se potrivește tuturor tipurilor de siluetă, un singur aspect, să fim atente să nu fie materialul prea rigid și pliseurile prea ca un acordeon. Materialul și felul în care sunt realizate pliseurile contează. Dacă vrem să dăm o nota ușor modernă alegem una ușor metalizată”,
a
menționat Dana Tacea, stilist.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpeg/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpeg/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpeg/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1693/20265507/1/hong-nguyen-fo-zqd7wqio-unsplash.jpegPe lângă fusta plisată, un pulover camel bej este la fel de nelipsit din garderoba femeilor, deoarece se potrivește cu foarte multe articole vestimentare, de la pantaloni și fuste negre, până la fuste colorate.

Tricoul alb este un articol vestimentar pe care toată lumea îl poartă în momentul de față, atât femeile cât și bărbații. Se potrivește bine cu orice ai pune pe tine și îți oferă o altă de luminozitate, în momentul în care alegi să îl porți.

,,Un pulover bej camel nu ar trebui să lipsească din garderobele femeilor. Este foarte bun, atât cu pantaloni și fuste negre cât și cu fuste colorate.

Dacă doamnele au în garderobă fuste galbene, roșii sau imprimate pe care nu au știut niciodată cum să le poarte, puloverul bej camel vine să le salveze. Cămașa albă, care se poate purta cu blugi și botine la birou, cu fustă și adidași în timpul liber, în weekend, o putem purta sub o rochie fără mâneci. Tricoul alb, cu sacouri și blugi, cu fuste și adidași, nu trebuie să lipsească sub nicio forma, și cel negru la fel”, a mai spus stilistul.

Citeste si: Ce presupune meseria de croitor. „Nu este deloc ușor”

Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent
Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce înseamnă conceptul de modă sustenabilă și cum poți încuraja acest trend

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce alte articole vestimentare trebuie să ai în garderobă

Maleta este unul dintre articolele vestimentare   pe care femeile aleg să le poarte în majoritatea timpului.  Ea se potrivește cu blugi, fuste din piele, o rochie de tip furou sau chiar o fustă de paiete și adidași în același timp.

„Varianta de maletă nu ar trebui să lipsească din garderoba de toamnă-iarnă, este cumva tricoul de toamnă iarnă, putem să o purtam cu blugi, cu fuste din piele sau din blugi, sau să punem o rochie de tip furou peste această maletă sau să o purtăm cu o fustă cu paiete și adidași pe timp de zi sau cu o vestă lungă. Rochia tip pulover este foarte prezentă în tendințe. Este foarte bună pentru zona elegantă și datorită centurii formează o siluetă de clepsidră. Ele de pot purta cu cizme peste genunchi.”, a mai declarat stilistul.

Citeste si: 5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate

Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent
Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 3 Idei de afaceri pentru mamele aflate în concediu maternal



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri. „Stăpânul absolut este pielea”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies